Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Plats 5 Atlantic division: New York Islanders

 

Målvakter:

Rick DiPietro spåddes en lysande framtid då han draftades, och har fått ett mångårigt avtal med Islanders. Nu måste han visa att han är den näste Roy eller Brodeur. Viktigaste steget för detta är att hålla sig skadefri för då är Rick en ypperlig målvakt. I år förväntas Joey MacDonald och Yann Danis slåss om att vara andremålvakt. Troligtvis startar MacDonald säsongen i Islanders.

Backar:

Mark Streit inhämtad från Canadiens är en pålitlig offensiv back som kommer att få en hel del speltid och säkerligen leverera en hel del poäng. Defensivt kommer Brendan Witt att få ett stort ansvar liksom Andy Sutton. I övrigt ser det tunt ut i de bakre leden.

Forwards:

Mike Comrie måste göra en bättre säsong än ifjol då han skrapade ihop 49 poäng. Doug Weight och Bill Guerin är kapabla att göra bra matcher men även dessa herrar har sett sina bästa dagar passera. Bland de yngre finns mängder av talang främst i form av Kyle Okposo som spås en lysande framtid, men den största frågan kring NY Islanders är om det är någon som egentligen bryr sig.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu