Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Plats 3 Atlantic division: New Jersey Devils

Målvakter:

Martin Broduer är en av världens allra bästa målvakter. Han kommer ensam att se till så att Devils har en chans till slutspel i år igen. Bakom honom finns Kevin Weeks som visat i diverse lag att han är kapabel att hoppa in ett antal matcher på en säsong.

Backar:

Stabilt som vanligt. Inte sedan Scott Niedermayer och Brian Rafalski åkte runt i Devils tröja har en back lämnat egen zon i onödan. Med coach Brent Sutter kommer det knappast att vara annorlunda denna säsong heller. Colin White och Paul Martin kommer att ta ett stort ansvar och dessa kommer att backas upp av Johnny Oduya, Bryce Salvador, Mike Mottau och Andy Greene. Stabilt var namnet, spännande kan man inte stava till i New Jersey.

Forwards:

Även här är det defensiven som är primär. Jay Pandolfo och John Madden är riktigt bra defensiva forwards, och Bobby Holik har återvänt för att ytterligare stärka defensiven. Framåt har Devils ett antal spelare som förväntas skapa de poäng som krävs för att återigen nå slutspel. Brian Rolston har hämtats in och kommer att leverera som vanligt. Lägg därtill att Zach Parise kommer att bli ett snäpp bättre och att Brian Gionta, Patrik Elias och Jamie Langenbrunner fortfarande håller för att leverera.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu