Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Plats 1 Northwest division: Minnesota Wild

Målvakter:

Nikals Bäckström är en av ligans mest pålitliga målvakter och kommer att se till att laget håller fortsatt hög klass. Dessutom har man klart underskattade Josh Harding som andremålvakt vilket betyder att det ser bra ut även om finnen känner för att vila en match eller skulle råka vara ur form.

Backar:

Så länge Jacques Lemaire finns som coach kommer defensiven att vara stark, men i år har Minnesota även backar som kan leverera framåt. Kim Johnsson finns sedan tidigare liksom Brent Burns, dessutom har man nyförvärv i Marc-Andre Bergeron från Anaheim och Marek Zidlicky från Nashville. Samtliga dessa kan leverera framåt utan att defensiven blir lidande. Defensiva backar finns det i Nick Shultz, Kurtis Foster och Martin Skoula. Stabilitet som få lag kan matcha.

Forwards:

Marian Gaborik är inne på sitt sista år på kontraktet och kanske det sista i Minnesota. Men så länge han finns kvar kommer det att skapas framåt. Polaren Demitra försvann till Vancouver och frågan är om det skadar Gaboriks spel. De som ska skapa chanserna för Gaborik är spelgeniet Pierre-Marc Bouchard och Andrew Brunette som tillkommit från Avs. Alternativt att defensivt starke Mikko Koivu tar centerpositionen för att låta Bouchard göra andrakedjan offensivt stark. Andra forwards som tillkommit är Antti Miettinen och rutinerade Owen Nolan. Två lovande spelare som kan utvecklas mer är James Sheppard och Benoit Pouliot. Dessutom har man tuffe Derek Boogard som kommer att kasta handskarna om det behövs.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu