Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Plats 1 Southeast division: Washington Capitals

Målvakter:

Mycket av anledningen till att Capitals nådde slutspel ifjol var att man hämtade Cristobal Huet från Canadiens vid trading deadline. Nu är han borta och likaså Olaf Kölzig som varit Capitals trogen sedan stenåldern. Den som ska sköta jobbet nu är José Theodore som hade en godkänd säsong i Colorado efter några tunga år. Bakom honom finns Brent Johnson som nte spelat mer än 30 matcher sedan sin tid i Blues i början på seklet. Stora frågetecken men en tunn division gör att Washington återigen kan ta en tredjeplats i Eastern Conference.

Backar:

ike Green är en strålande offensiv back som kommer att fortsätta att skapa saker framåt utan att göra det farligt bakåt. Vid sidan av honom kommer Shaone Morrisonn att ta ett stort defensivt ansvar och tillåta att Green leker fjärde forward. En annan defensivt stark back är Tom Poti som tillsammans med John Erskine, Milan Jurinca och Jeff Shultz är med och bildar ett av ligans mest storväxta försvar. Dessutom finns lovande Karl Alzner med i bilden.

Forwards:

Bästa sättet att försvara sig är att alltid ha pucken i offensiv zon, det är Capitals strategi. Och spelare som ska göra detta är en förstakedja bestående av Alexander Ovechkin tillsammans med Niklas Bäckström och Viktor Kozlov. Dessutom har laget Sergei Fedorov och Michael Nylander som i sina bästa stunder kan leda varsin kedja. Vidare finns kaptenen Chris Clark, tillbaka efter skada, Tomas Fleischmann, Brooks Laich och den andre Alexander, nämligen Semin. Tuffhet finns i ”mästarbrottaren” Donald Brashear.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu