Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Plats 2 Northeast division: Ottawa Senators

Målvakter:

Martin Gerber kommer att inleda säsongen som förstemålvakt, men alla som följt honom vet att han blandar toppmatcher med klart mindre lyckade. Hans premiär i Stockholm visade prov på det senare. Bakom honom finns fullt godkände andremålvakten Alex Auld, men inte heller han tror jag är kapabel att bära sitt lag många matcher i rad. Skulle inte bli förvånad om det händer saker på den här positionen under säsongen, kanske Nikolai Khabibulin?

Backar:

Wade Redden, Andrej Meszaros och Mike Commodore är borta, kvar står Chris Philips som kommer att få dra ett tungt lass i Ottawas försvar. För att ersätta de förstnämnda har Jason Smith, Filip Kuba och Alexandre Picard hämtats in men dessa håller knappast samma klass. Luke Richardsson har tappat en hel del sedan han dominerade i egen zon. Anton Volchenkov tror jag däremot går mot en strålande säsong.

Forwards:

Allt handlar om förstakedjan med Daniel Alfredsson, Jason Spezza och Dany Heatley. Dessa kommer i vanlig ordning att se till att Ottawa är med och krigar om slutspel även denna säsong. Mike Fisher och Antoine Vermette hoppas man ska ta ett kliv framåt och potential finns. Defensiva tuffingar finns det dock gott om med Jarkko Ruutu och Chris Neil i spetsen.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu