Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Plats 2 Southeast division: Tampa Bay Lightning

Målvakter:

Lovande Mike Smith kom från Dallas och honom hoppas man mycket på. Där bakom finns alltid lika unge Olaf Kölzig som såg sitt jobb i Capitals försvinna till Cristobal Huet i slutet av förra säsongen. Jag tror dock att han kommer att få spela en hel del matcher i Tampa Bay och att han kommer att göra det på ett bra sätt.

Backar:

Andrej Meszaros är en ung lovande back som gjort väldigt bra ifrån sig i Ottawa, men där har han haft en undanskymd roll bakom bland andra Chris Philips och Wade Redden. Nu förväntas han vara en av de ledande backarna i detta ”nya” Lightning-försvar. Matt Carle är en annan som hämtats in och som kan få mycket speltid i Tampa Bay. Dan Boyle och Brad Lukowich är borta och dessa kan vara svårt att ersätta, men att något var tvunget att göras var klart sedan målen fullkomligt rasade in i Tampas mål under fjolåret. Dessutom har man tradat till sig Lukas Kraijicek från Canucks i inledningen av säsongen för att stärka ytterligare. Janne Niskala ska bli spännande att följa om han kan producera poäng på samma sätt i NHL som han gjort i finska ligan och även en säsong i Färjestad.

Forwards:

Vincent Lecavalier är en av de bästa i ligan och han tillsammans med Martin St Louis kommer att vara viktiga även i år. Nya spelare har kommit in i gamle tuffingen Gary Roberts, Ryan Malone som öste in poäng i Penguins med stor hjälp av kedjekamrater och Vaclav Prospal som återvänt och kan komplettera St Louis och Lecavalier som han gjorde innan sin sejour i Flyers. Dessutom har man stora förväntningar på årets förstaval i draften Steven Stamkos. Vidare finns potentiella poängplockare i Jeff Halpern, Jussi Jokinen, Mark Recchi och Chris Gratton.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu