Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Hur går det i natt?

Anaheim – Phoenix

Här kan jag inte låta bli att tippa Phoenix som en härlig skrällseger. Bryzgalov, tidigare Ducks, vill visa vad han kan, Phoenix vann de tre första bortamatcherna mot Anaheim ifjol, den fjärde i säsongens sista match ledde man med 2-0 med knappa sju minuter kvar men förlorade på straffar. Kan man låta bli att tro på en skräll, nej.

Edmonton – Colorado

Colorado vann 6 av 8 matcher ifjol, bland annat två på straffar. Men så länge man ställer Budaj i målet har jag svårt att se dem som vinnare, inte för att Raycroft är så mycket bättre för den delen. Ganska tydligt att Avs behöver en målvakt. Oilers är det sista laget att göra premiär, och jag tror att de gör det med en vinst.

Los Angeles – San José

Igår vann Sharks väntat och borde göra det igen men jag har en känsla att både Frolov och Kopitar kommer att göra stormatcher, jag håller mig till lite gambling ikväll och gissar Kings som vinnare.

Tags: , , ,

2 Responses to “Hur går det i natt?”

  1. jfk skriver:

    Mkt trevlig nhl-blogg med funderingar inför matcherna , spelade också på Phoenix , mkt tack vare Bryzgalov i mål och tyckte 1.5 på Phoenix var ett gjutet spel , ville spela Edmonton men avstod p.g.a. att Edmonton gjorde sin första riktiga match medans Colorado hade en riktig match i benen.

    Har också Sharks ML , de borde vinna igen men visste ej att de ställde över Nabokov men hoppas att de vinner igen , Douglas Murray är stabil ordinarie back i Sharks , kul , starkt av Murray nu med Blake och Boyle som nya backstjärnor , kan inte spela emot Sharks med de spelarna.

  2. erkonen skriver:

    Håller med om att Sharks backar ser otroligt bra ut denna säsongen. Boyle och Blake kommer att ha den mesta speltiden tillsammans med Vlasic och Erhoff, bra blandning av rutin och ungdom. Att man kan ha ett tredje backpar med Brad Lukovich och Doug Murray är inte många lag förunnat.
    Tyvärr har Lukovich varit på isen vid båda de mål som Sharks släppt in hittils i år ett tillsammans med Murray i boxplay och ett med Boyle på isen. Men ett lag som släpper in 2 mål på 3 matcher måste sägas ha en bra defensiv, även då 2 av dessa matcher varit mot Kings.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu