Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Kvällens matcher i Eastern Conference

Philadelphia – New Jersey

För detaljer om hur mycket New Jersey brukar vinna mot Philadelphia kan man läsa i min text inför gårdagens möte lagen emellan. I natt kommer Niittymäki troligvis att vakta målet i Flyers. Jag har svårt att se att de vinner två kvällar i rad mot New Jersey, men vinner man borta ska man väl kunna vinna hemma. Ska det spelas på denna match ligger krysset närmast, men jag avstår spel här. Min gissning blir dock att det blir målsnålt men att Devils vinner på straffar.

 

NY Rangers – Pittsburgh

Pittsburgh har kommit igång på allvar nu, och mycket av det beror på att man satt ihop Malkin och Crosby, om de spelar ihop inatt är det en kedja att hålla minst ett öga på. 14 av de 16 senaste mötena mellan dessa lag har slutat med hemmaseger, men jag tror att Pittsburgh drar det längsta strået här. Dock är risken för förlängning så stor att det även här känns vanskligt att tippa.

 

Toronto – Ottawa

Ottawa har det riktigt tungt nu, och splittringen av Alfredsson-Spezza-Heatly har inte hjälpt mycket. Här tror jag dock att coach Craig Hartsburgh kommer att spela dem tillsammans och jag tror att det kommer att räcka för att vinna. Ottawa vann senastemötet lagen emellan i slutet av förra säsongen med 8-2 i Toronto, men då var säsongen redan över för Maple Leafs, innan det hade Toronto 4 raka inbördes. Torontoseger ger drygt 2.5 gånger pengarna och känns som ett bra odds, men jag har på känn att det vänder för Ottawa.

 

NY Islanders – Carolina

Två lag som gått tungt ett tag nu, Carolina inledde säsongen bra, men sen har det rasat. Tycker dock att de ska vara favorit mot ett Islanders som mer och mer ser ut som det förmodade bottenlag de förutspåddes vara. Ser man till förra säsongen slutade samtliga fyra möten med bortaseger. Jag tror årets möten mellan lagen inleds med en också, men oddset på Hurricanes är ett skämt.

  

Boston – Atlanta

Här finns som vanligt ett överodds på Atlanta. Jag trodde egentligen inte att de skulle störa Detroit på bortaplan igår men oddsen gjorde att ett Detroitspel inte gick att försvara. Ikväll ger Atlanta nästan lika bra betalt. Boston har bara vunnit mot Colorado och Ottawa i år och dessa lag har inte varit direkt formtoppade vid dessa möten. Atlanta har slagit Washington och Buffalo, samt spelat jämnt med Florida New Jersey och Tampa Bay. Tvåan ligger väldigt nära ett chansspel. Tim Thomas förväntas stå i Boston medan Johan Hedberg mycket väl kan få göra riktig debut för säsongen. Han kan vara ett såll men kan spika igen också, han har räddat det enda skottet han fått emot sig hittills i år.

Tags: , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu