Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Bara skrälltips möjliga inatt.

New Jersey – Tampa Bay

Tampa Bay har helt klart kommit igång och åker till New Jersey med tre raka segrar i bagaget. Mike Smith har varit stabil hela säsongen och nu börjar laget göra mål framåt också. Nu möter man Devils som ska visa att man klarar sig utan målvakten Brodeur, och det hade inte kunnat vara ett värre lag att möta än Lightning. Devils är favorit och har pressen på sig, medan Tampa har formen för att ställa till det för Weeks i kassen som för övrigt var bra när han hoppade in för Brodeur mot Buffalo. Känns svårt att sia om utgången i den här matchen men jag har på känn att Lightning kan skrälla. Devils vann dock 3 av 4 ifjol.

Columbus – Edmonton

Columbus har två raka förluster, men har trots allt spelat till sig en poäng i båda. Edmonton har vunnit två raka bortamatcher mot Flyers och Hurricanes och verkar vara på gång igen. Oilers är bättre än tabellen visar och lite av det kan förklaras i att detta är lagets nionde bortamatch så här långt, och har bara spelat tre hemma. fjol vann lagen varsin hemmamatch inledningsvis och de två sista mötena vann Edmonton efter förlängning respektive straffar. Oavgjort är ett vågat spel, men trots allt det som lockar mest.

Anaheim – St Louis

Blues har kommit av sig lite och kommer troligtvis att dala ännu mer när man börjar spela lite bortamatcher också, bara två så här långt. Man har ett fruktat powerplay som inledde säsongen strålande och då Ducks är det mest utvisade laget i ligan kan man inte skriva bort Blues chanser helt i den här matchen. Att man dessutom tagit poäng i 7 av de 9 senaste mötena med Ducks gör att oddset på hemmaseger med största sannolikhet är ospelbart trots att jag ser Ducks som favorit. Blues har med sig fyra målvakter på denna roadtrip, Legace, Bishop, Holt och Mason. Och det lutar åt att det blir sistnämnde som vaktar målet inatt. Han har inget bra facit mot Ducks, medan Giguere i Ducks spelat bra mot Blues inte har förlorat mot dem på hemmaplan sedan 2002.

Tags: , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu