Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Kvällens tidiga match mellan Pittsburgh och NY Rangers.

Första matchen ikväll kommer lagom tid för TV-tittande i den här delen av världen. Det är NY Rangers som besöker ett Pittsburgh som dalat likt ett höstlöv i tabellen efter 8 förluster på de 11 senaste. Som trenden ser ut just nu kommer Pingvinerna att missa slutspelet bara ett år efter att de så framgångsrikt gick till final ifjol. På vägen fram till den finalen mötte man kvällens motståndare Rangers som inte vållade några större problem då Pittsburgh ganska enkelt vann med 4-1 i matcher. Den här säsongen har lagen mötts tre gånger, men detta är första gånen de möts i Pittsburgh. Rangers vann de två första efter straffar och den senaste matchen med klara 4-0. Lundqvist mot Fleury i en målvaktskamp som kommer att ha stor betydelse för utgången i den här matchen. Sett till möten tidigare säsonger har hemmalaget oftast gått segrande ur dessa matcher och det är inte osannolikt att det blir så även ikväll. Pittsburgh har imponerat de senaste matcherna, speciellt mot Anaheim och Philadelphia, men även matchen mot Washington som man hade 3-3 i med kvarten kvar att spela. Det höll dock inte hela vägen utan man förlorade med 6-3, men för tillfället förlorar de flesta mot Ovechkin och co. Rangers å sin sida var riktigt illa ute mot Chicago, när man tillbringade nästan hela matchen i boxplay men redde ut det trots allt. Innan det knappa vinster mot svagt motstånd i form av Ottawa och Islanders.

Tags: , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu