Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Tipsen satt förhållandevis bra.

Av nattens elva matcher vågade jag mig bara på att lägga pengar på två. Att Columbus skulle besegra Detroit hemma, vilket de i och för sig gjorde, men först efter förlängning. Samt att New Jersey skulle vinna borta mot Ottawa, en match som slutade 1-4.

Med två spel med odds över 2.00 känns det ok att få in det ena även om båda så klart hade varit bättre.

Övriga matcher som jag tycker att min analys stämde i var:

Boston - Washington 3-2 OT
Här hade jag Boston som knapp favorit, men trodde på förlängning.

Tampa Bay – Montreal 5-3
Här gav jag Lightning goda möjligheter att skrälla, vilket de också gjorde. Om man nu kan kalla det skräll då de verkar ha fått ordning på hemmaspelet.

Florida – Philadelphia 3-2
Här hade jag i och för sig Flyers som knapp favorit men trodde på förlängning, och efter att ha sett slutet på matchen måste jag säga att det inte var långt borta. Skotten 4-12 i sista perioden visar att det var kraftigt spelövertag för Flyers mot slutet.

Minnesota – Toronto 6-1
Bara det låga oddset som förhindrade spel här. Trodde att Wild skulle stänga matchen bara man fick ledningen. Visst kvitterade Leafs en gång, men segern var egentligen aldrig hotad.

Dallas – Atlanta 2-0
Har på känn att Dallas kommer att ta sig i kragen och ta sig till slutspel, och trodde att man skulle vinna den här, vilket man gjorde efter att Turco spikat igen.

Colorado – San José 0-3
Trodde att Avalanche skulle ha en hel del avslut på mål, men att det knappast skulle räcka då Sharks är klasser bättre. 31 skott förColorado, men inget i mål.

Phoenix – Anaheim 3-7
Påpekade att Coyotes har betydligt bättre formkurva, men att jag ändå hade Ducks som favorit då deras spel inte passar Coyotes. Lite turligt mål fram till 3-5 i slutet på andra förstörde kvällen för Phoenix som annars stod upp bra det jag såg.

Två matcher var jag däremot fel ute i. Jag hade på känn att Carolina skulle ha goda chanser borta mot Rangers men man föll med 3-2, vilket inte var så väldigt långt borta. Långt borta var jag däremot i matchen mellan Edmonton och Buffalo där jag trodde på Edmonton. 0-2 efter en dryg minut, och 2-10 till slut gör att man måste erkänna att det var många hårsmåner mellan mitt tips och det rätta.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu