Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Fyra matcher till ikväll

Pittsburgh trodde sig nästan ha vunnit i natt när man hade ledningen långt in i matchen mot Devils, och borde ha vunnit. Langenbrunner kvitterade dock i slutminuten sedan man tagit ut målvakten och tvingade fram en förlängning. Där var det dags igen för Fleury att kapitulera mot Langenbrunner. Ikväll går Garon in i mål för Penguins och han lär vilja visa sina nya fans vad han kan. Mot Toronto är det nästan ett måste att man vinner, men det är inte det lättaste då Leafs har en stark offensiv just nu. Jag tycker dock att Penguins måste ses som ganska klara favoriter trots bortaplan, och trots att man förlorade med 7-3 hemma mot Leafs i senaste mötet. Tvåan spelas och oddset är bra.

Florida fortsätter att imponera, men nu ska man hantera att vara favoriter och det återstår att se hur det går. Jag tycker dock att man är ett betydligt bättre lag än Islanders och ska ha goda chanser att vinna även ikväll. Islanders körde över Atlanta senast, men slog av på takten i slutet så man är inte helt ofarliga. Lagen har mötts två gånger i år, Panthers vann i Florida med 2-0 och Islanders vann i NY med 4-2. Ifjol vann Florida alla matcher, och ikväll tar man ytterligare ett steg mot slutspel.

Två lag som senaste tiden slagit Detroit och som har en uppåtgående trend. Columbus vann i natt mot Ottawa, där Mason höll nollan för sjunde gången den här säsongen. Dallas är dock ett bättre lag, med en större bredd, men jag förväntar mig en jämn och målsnål match. Mason mot Turco blir en het match i matchen där jag litar mer på Mason, men Turco verkar på gång. Två möten hittills den här säsongen, båda i Dallas, och båda målrika förlängningsmatcher. Dallas knapp favorit, men blir det förlängning igen?

Carolina har hittat formen igen och defensiven visar hög klass, 6 insläppta på de fyra senaste matcherna. Atlanta hade inte mycket att sätta emot Islanders senast men gjorde en liten uppryckning i slutet. Lagens två första möten den här säsongen i november vann Atlanta, medan Carolina vunnit de två senaste. Hurricanes måste vara favoriter här, men då man aldrig vet när Trashers blixtrar till tycker jag att hemmaoddset är på tok för lågt för att spelas. Hedberg i kassen för Atlanta är ett klart minus för dem.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu