Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Kvällens fyra tidiga matcher

Detroit har nu fyra raka förluster, och i de två senaste har jag spelat emot dem. Nu möter man det bästa laget på länge och då har jag en känsla av att det kan vända. Lagen möttes i finalen 98 och sedan dess har Detroit dominerat borta i huvudstaden med 4 vinster, en oavgjord och en förlust. Men som vanligt är Detroit övervärderade hos spelbolag och ger Capitals samma utdelning så måste ändå ettan ligga närmare spel. Conklin får troligtvis fortsatt förtroende i Detroit, skulle gissa på Theodore i Washington.

Boston ser till att vända de flesta matcher de ligger under i, men senast mot Devils blev det, liksom mot Blues före uppehållet, bara en poäng till slut. Rangers har inte varit pålitligta senaste tiden, eller ur spelsynpunkt kan man lita på att de förlorar vissa matcher. Boston har ett lite bättre skadeläge även om man fortfarande saknar några spelare. Fernandez fortsatt skadad men Thomas klarar att stå alla matcher under tiden. Boston har nu fyra raka oavgjorda resultat, och mot Rangers har man kryssat fem av de sex senaste mot Rangers, så det känns logiskt att lägga en liten peng på ett chanskryss här, med Boston som knapp favorit.

Montreal hemma igen efter en tung resa i Florida med två förluster. Nu väntar hemmamatch igen och det behövs att de har publiken bakom sig igen. Kings vann en ganska avslagen match mot Chicago senast men imponerade inte så mycket trots vinsten, Chicago var dåliga. Kings hänger med i västra conferencen men nu väntar 24 bortamatcher under resten av säsongen och bara 11 hemma, tungt. Även detta är en repris från final på nittiotalet då Montreal vann mot Gretzky i finalen 93, och jag tror att man vinner även mot Kings anno 09, även om båda lagen känns opålitliga för tillfället, avstår spel.

Anaheim vann stort mot Phoenix men föll tungt i senaste matchen mot Chicago. Nu möter man ett formsvagt Colorado som senast förlorade med 4-7 hemma mot Toronto. Ger man ankorna samma öppna dörrar bakåt är den här matchen förlorad, och det tror jag att man gör. Ducks är klart bättre och måste vinna för att haka på i slutspelskampen. Hiller i mål för är ett plus, Budaj ett minus för Avs. Ifjol vann Ducks två efter förlängning och en under ordinarie tid, Colorado vann en. Första mötet i år slutade 4-1 i Kalifornien, ikväll kommer det andraoch jag tror att det slutar 1-3 eller liknande.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu