Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!

Chicago höll ut i sista perioden.

Ävenb i den tredje perioden är det Blackhawks som håller i taktpinnen och jag finner mig flera gånger med att kolla om domaren håller upp armen och det är en avvaktande utvisning. Det verkar på något sätt som att Chicago har fler spelare på isen för det mesta då man allt som oftast är först på pucken och har full kontroll på matchen inledningsvis.

Efter 5.15 blir det dock återigen numerärt överläge då Cam Barker åker ut för en hooking på Semenov. Där skapar San José ett bra tryck och Chicago borde tänka på att köpa in en center som kan vinna tekningar, för det känns inte som att de vinner några alls i den här matchen. Innan matchen var dock San José rankade 3:a i statistiken över tekningar medan Chicago återfanns på 29:e plats.

I mitten av perioden visar Claude Lemieux en av anledningarna till att Sharks vill ha honom i sitt lag då han sätter in två härliga tacklingar på Campbell till publikens förtjusning. Han kanske inte har kvar alla de kvalitéer han en gång hade men han vet vilka sätt man kan vända en match.

Efter 13.08 åker Christian Ehrhoff ut två minuter för interference direkt på tekning, i vad som kan klassas som en korkad utvisning om man vill vända en match. I det numerära överläget sätter Duncan Keith 1-4 då Byfuglien skymmer Nabokov och matchen känns i det läget avgjord, med 5.24 kvar att spela.

Milan Michalek gör dock 2-4 endast tio sekunder senare då han tar sig emellan Barker och Wizniewski snyggt assisterad av Pavelski. Matchen får lite nytt liv efter det och tempot höjs ytterligare. San José pressar, men Chicago bjuds på en del kontringar.

Med 1.42 blir Dustin Byfuglien utvisad och Sharks får en sista chans. Man tar ut målvakten och sätter igång en kamp mot klockan men Chicago fredar sig bra och matchen slutar 2-4.

Det är inte mycket som tyder på att dessa lag kommer att stöta på varandra i den första omgången i slutspelet, men om de gör det vid ett senare tillfälle gör man nog bäst i att inte missa dessa matcher, det här var underhållning.

Detta leder till att min förlust på tidigare tippade matcher under natten täcks upp ganska bra och jag går ganska jämnt upp med mina tips. Två rätt på sex matcher känns ändå inte riktigt bra och jag hoppas på bättre utdelning en annan kväll.