Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Kvällens NHL

Washington besegrade Detroit igår och visar fortsatt fin form, speciellt på hemmaplan där man vunnit 20 matcher av 24. Ottawa å sin sida har en hel del att önska i sitt bortaspel där man hittills bara vunnit 6 av 24. Det enda som talar för Ottawa i den här matchen är att Washington spelade igår, men det bör inte vara så avgörande. Capitals har dessutom vunnit de fem senaste gångerna som Ottawa varit på besök. Ottawa har visserligen vunnit båda matcherna i Ottawa, men jag tror inte att man är kapabla att stå emot i DC. Hos Expekt ger hammaseger 1.65 och det är nästan så att jag tycker att det kan vara värt att spelas.

Montreal tycker nog att det är skönt att vara hemma igen efter den misslyckade bortaturné som inneslöt allstarmatchen. Igår lyckades man, om än väldigt knappt, besegre Los Angeles med 4-3 efter två mål i slutminuterna. Boston trummar på och har nu fått lite ordning på en hel del skador och van mot Rangers igår med 1-0. Då var det Rask som stod i mål, men ikväll förväntas Thomas åter ta plats mellan stolparna. I lagens tidigare möten den här säsongen har Boston haft väldigt lätt i de båda hemmamatcherna, medan båda matcherna hittills i Montreal fått avgöras på straffar. Klassiskt hatmöte att vänta, men Boston knapp favorit. Förlängning inte omöjligt.

Nashville har det riktigt tungt just nu och har bara besegrat formsvaga Vancouver på de senaste fem matcherna. Edmonton har vunnit fyra av sina fem senaste, förlusten var dock förnedringen man råkade ut för mot Buffao när man åkte dit med 2-10. Mot Nashville borde man dock vara storfavorit då jag tycker att man har en betydligt bredare trupp, och har forwards som ska kunna åka igenom ett stillastående Predatorsförsvar några gånger. Mason i Nashville kan dock stänga till även om han inte håller samma klass som sin namne i Columbus. Edmonton vann också lagens senaste möte just före nyår med 5-2, innan det hade dock Predators vunnit 9 raka inbördes. Oilers favoriter men verkar ha svårt mot Nashville så jag avstår spel.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu