Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Får Detroit revanch ikväll?

Med fem raka förluster är det dags att vända skeppet i Detroit, och med tanke på att fyra av dessa fem förluster kommit på bortaplan är det nog skönt att vara hemma igen. Man möter divisionsrivalen St Louis, och i år har Detroit haft det ganska lätt mot lag i den egna divisionen, och jag tror att man kommer att ha det ganska lätt ikväll också. Sedan gäller det bara att göra mål också något som varit svårt för Blues motståndare, då Mason har två nollor på de tre senaste. Blues är effektiva och har ett powerplay som blixtrar till när man som mest behöver det. Men visst ska Detroit vara favoriter, då man vunnit båda inbördes hittills i år, men Osgood i mål… ojojoj.

Colorado är inget lag att lita på för tillfället. Många skador och målvakter som man aldrig vet när de presterar. Calgary är pålitliga på hemmaplan, men borta har man inte samma fina spel. Lagen möttes tre gånger i Calgary i okt-nov, och Flames vann alla tre ganska enkelt. Strax efter det vann man också borta med 1-0, men det senaste mötet, nu i januari, vann Avalanche med klara 6-2. Det var ett slitet Flames just då och jag tror att man tar sig i kragen här, men att lita på dem så mycket att det blir spel, knappast.

Buffalo fortsätter sin roadtrip där man hittills vunnit mot Oilers och Coyotes, men klämde in en förlust mot Calgary däremellan. Nu möter man Anaheim, och då byter man in Lalime i målet, och han har inte visat samma klass i år som ifjol i Chicago. I Ducks verkar Hiller ha tagit över som förstekeeper, och det förtjänar han då han verkar vara en blivande toppmålvakt. Senast lagen möttes var i Kalifornien i dec 2007, då vann Ducks med 4-1, men innan det hade man haft väldigt svårt mot Buffalo, det säger dock inte mycket nu när inte många spelare är desamma. Ducks ska vara favoriter, och det kan vara läge för spel om oddset är det rätta. Sabres kan vara slitet, och Lalime opålitlig.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu