Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Fem matcher 01.00

Montreal har vunnit yvå matcher mot Toronto den här säsongen, 6-1 hemma och 6-2 borta, och vid båda tillfällena har man haft Jaroslav Halak i kassen. Den matchen Carey Price stod förlorade man med 6-3. Det lutar år att Halak åter får chansen ikväll då Price matchats mycket på slutet. I Leafs verkar det troligt att Toskala är tillbaka efter att Justin Pogge stod i förlustmatchen mot Sabres (0-5). Lagen delade på vinsterna ifjol med fyra var, men endast en av Canadiens segrar var efter ordinarie tid. Jag tycker ändå, trots lite dålig form, att Montreal ska gälla som favorit, men matchen känns för oviss för att tippas.

Fem raka förluster för Ottawa och man kan nog räkna bortslutspelet nu. Senaste matchen mot Boston krigade man dock till sig poäng men förlorade på straffar. Buffalo och Ryan Miller är i storform, trede matchen på fyra dagar kan dock märkas här. Jag har på känn att Ottawa kan ställa till det en del för Buffalo ikväll, men det krävs ett bra odds för det, samt att det blir klart med starter i Senators, litar inte på Alex Auld. Lagen har mötts två gånger den här säsongen, båda i Buffalo. Sens vann första 5-2 och Sabres den andra 4-2.

Los Angeles imponersr ör tillfället. Fem segrar på de sex senaste, och förlusten (3-4) mot Montreal var inte långt borta då Canadiens gjorde två mål i slutminuterna. Vinster mot Minnesota, Chicago och Washington imponerar. Nu möter man dock ett lag som har en minst lika imponerande rad matcher bakom sig och Devils är starka just nu. Weeks vaktade kassen sist, men Clemmensen tillbaka ikväll, och han var bra senast dessa lag möttes i LA för knappt en månad sedan. Då vann Devils med 5-1. Kings ska inte underskattas och skitodds spelas inte, man Devils favoriter.

Panthers krigar vidare mot slutspel, men har mattats en aning på slutet men man fick revansch på Islanders nu senast ändå. Capitals gick på en mina hemma mot Kings och lär inte vara villiga att förlora två raka hemma. Man har gjort 20 mål på de fyra senaste matcherna, så framåt fungerar det. Bakåt är en annan fråga, men det brukar räcka till segrar. Florida bygger tvärtompå stabilt försvarsspel och det är ovisst hur matchbilden kommer att bli. Mycket puckinehav av Capitals dock att vänta. Senast Florida var på besök var i December, och då vann man med 5-3, och visst har man chans att skrälla igen, men Capitals mycket hemmastarka den här säsongen.

Columbus har riktigt kommit av sig i spelet. Att Mason inte finns tillgänglig gör inte det hela enklare. Nu ska man dessutom möta ligans kanske bästa lag och då är det inte mycket som talar för seger. Nabokov mot Dubliewicz låter som fördel bortalaget i mina öron. Sharks har förlorat två raka nu, 2-4 mot Chicago och 3-4 på straffar mot Carolina. Jag tror inte att vi ska räkna med att den förlustraden blir så lång. Jag tror att den tar slut redan ikväll. Lagen har mötts tre gånger den här säsongen, Sharks vann hemma med 5-2 och 3-2, medan Jackets vann med 2-1 i OT i Columbus senast. Men då storspelade Mason i målet, ikväll är han inte med, Sharks vinner.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu