Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Tre tidiga matcher

Lagen möttes i Philadelphia för ett par dagar sedan och då vann Boston med 3-1. Den gången var det en del förkylningar i Flyers som gjorde att truppen var tunnare än vad som krävs mot Bruins. Sedan dess har inte Flyers spelat match medan Boston har hunnit med att besegra Ottawa på straffar. Boston har inte många bekymmer just nu och det mesta i spelet fungerar. På skadelistan är det ganska tomt nu efter en hel del skador på tongivande spelare. Boston har vunnit de fyra senaste inbördes och bör gälla som favoriter igen. Ettan kan spelas till rätt odds, över 2.00 krävs.

Calgary har för första gången förlorat tre matcher i rad under ordinarie tid den här säsongen och jag har svårt att tro att det blir fler. Mot Chicago senast visade man stundtals bra spel och på hemmaplan är man vanligtvis starka. Anaheim ligger dåligt till för en slutspelsplats i den jämna conferencen och bara Blues har tagit färre poäng i den västra halvan de senaste tre månaderna. Jag tror att Ducks kommer att vända formen och ta sig till slutspel men mot Flames får man det tufft. Båda mötena hittills den här säsongen har varit jämna. Flames vann i Calgary med 4-3 och Ducks vann i Anaheim med 3-2.

Detroit imponerar inte alls på mig för tillfället, men de tar poäng ganska ofta utan att imponera. På målvaktssidan har jag varit och klagat ganska ofta och Osgood är inte bra. Nu när Blues satt upp Legace på Waivers vore det tjänstefel av Wings att inte göra en affär, men risken är att ett lägre rankat lag plockar honom innan. Legace har haft det tungt ett tag, men de flesta vet vad han kan. Edmonton har en bra fungerande defensiv men har bara mäktat med att göra ett mål i var och en av de senaste tre matcherna. Jag håller Detroit som det klart bättre laget, men ett bra chansodds och det kan vara läge att gå emot. Lagen möttes två gånger i November och Detroit vann båda, 4-0 hemma och 4-3 borta.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu