Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!

En period spelad i Columbus

Efter att de tidiga matcherna slutat ligger tipsen redan på plus efter att Boston och Philadelphia tagit den matchen till förlängning där Flyers till slut lyckades besegra Bruins. Såg bara de sista minuterna av ordinarie tid och då var det med spänning då det stod 3-3 och krysset var tippat. Boston fick powerplay med en och en halv minut kvar och det kändes som att det skulle spricka. Boston lyckades dock inte producera något mål och det var faktiskt närmare att Flyers avgjorde då de hade två riktigt bra lägen i numerärt underläge genom först Carter och sedan Gagne.

Matchen mellan Jackets och Sharks tippades direkt när det stod klart att det är ett sjukdomsdrabbat Columbus som kommer till spel. Bland annat blir det unge Daniel Lacosta som vaktar kassen.

Redan efter en minut tar dock Jackets ledningen då Semenov ger bort pucken i egen zon och den snappas upp av Jason Williams som lätt överlistar Nabokov. Även 2-0 var nära vid ett missförstånd mellan Nabokov och Ehrhoff på en icingpuck, men den skulle nog ha blåsts av redan då Ehrhoff rörde pucken så det var inte så farligt. Efter det har Columbus ett visst tryck speciellt i ett nära påföljande powerplay.

Strax senare får Sharks powerplay men inte heller dom lyckas leverera något av värde, men får lite fart på offensiven.

Direkt efter att Columbus blivit fulltaliga gör dock Rick Nash 2-0 på ett friläge snyggt framspelat av Klesla och Huselius. Vid set läget står skotten 2-6 men målen 2-0.

Med 3.37 kvar av perioden var det åter dags för powerplay för Sharks men det bästa läget får Columbus med ytterligare ett friläge genom Umberger men Nabokov avvärjer .

Sharks har svårt att komma till och Jackets kämpar enormt, och verkar snäppet hetare än San José i första.

Skotten så här långt är 3-8 men målen 2-0.