Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Känns som att tippandet står stilla.

Vet inte vad det är för fel på tippandet just nu, men det är svårt att få det att gå plus. Vissa matcher går in, vissa gör det inte, men i slutändan är det oftast att resultatet går jämnt upp.

Senaste omgången såg bra ut då Philadelphia ledde med 3-1 samtidigt som Minnesota ledde med 2-1. Men Edmonton kvitterade i slutet mot Wild så det tipset sprack, och vad hjälper det då att Minnesota vinner på straffar. Ett tips gick alltså in när Flyers ändå höll undan mot Trashers, men med ett odds på 2.10 täcker det bara förlusten i det andra spelet.

Ska försöka ge mig på måndagens matcher och se om det finns en möjlighet till vinst där, bara två matcher och det ena ett derby mellan formstarka Devils mot ett ovanligt svagt Rangers. Den andra matchen är mellan två formsvaga lag som ändå har en bit ner till slutspelsstrecket, Flames och Canadiens.

Tags: , , , , ,

One Response to “Känns som att tippandet står stilla.”

  1. [...] hemsida    Houston Aeros Weekly: February 9th - OurSports Central AHL    Känns som att tippandet står stilla. - NHL-bloggen-Blod svett och riktiga dårar    [Mer om Minnesota [...]

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu