Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Måndagens matcher.

New Jersey är ett av få lag som haft det lättare på bortaplan en på hemmaplan. Senaste två hemmamatcherna har slutat med förluster mot Washington och Los Angeles, medan man på bortaplan har sju raka segrar. Nu väntar derby mot Rangers som förlorat de fyra senaste och innan det knappast imponerade heller. Lundqvist förväntas vara tillbaka i kassen, men det här ser ut som hans sämsta säsong hittills i NHL. I Devils har Clemmensen spelat stabilt och det återstår att se vad som händer när Brodeur återkommer. Rangers vann de två första mötena mellan lagen den här säsongen, en hemma och en borta. Sedan möttes de två gånger i december med Devils som  segrare. Devils känns som det klart bättre laget för tillfället, men i ett derby vill jag ha ett odds en bit över 2.00 för att det ska spelas.

Fyra raka förluster nu för Flames och det ser inte bra ut. Man har dock haft ett ganska bra facit på hemmaplan och jag är övertygad om att Calgary vänder detta i tid innan slutspelsplatsen är hotad. Montreal åkte igår på pisk av rivalen Toronto och det svider. Mot Calgary blir det Halak i mål och han har hållit bra klass senaste tiden. Calgary lär som vanligt lita på Miika Kiprusoff. Montreals tio senaste har bjudit laget på sju förluster, två väldigt knappa vinster mot Senators och Kings samt en vinst mot Penguins med 4-2. De senaste sex mötena mellan lagen har slutat med hemmaseger, två för Calgary och fyra för Montreal. Jag tycker att det är mycket som tyder på hemmaseger även ikväll, och Montreal måste börja se upp(eller man kanske ska säga ner) i tabellen. Florida är just nu 9:a och bara sex poäng efter Canadiens och med en match mindre spelad. Det försprånget kan vara borta när Canadiens kommer hem efter sin roadtrip på sex matcher.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu