Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Brodeur tillbaka, Clemmensen till AHL.

Så var det då klart att Martin Brodeur är spelklar för Devils igen. Att han skulle gån in i laget direkt var ingen överraskning, och kanske inte heller att det var Scott Clemmensen som fick stå åt sidan. Clemmensen har stått merparten av matcherna medan Brodeur varit borta och Kevin Weeks har agerat andremålvakt. Den uppgiften är något som passar Weeks bra då han egentligen har en hel del brister i sitt spel.

Hade Devils behållit Clemmensen ett tag till hade han varit tvungen att passera waivers innan han kunnat bli nerskickad till farmarlaget. Att fortsätta säsongen med tre målvakter var enligt Devils ledning aldrig något alternativ.

Jag tror att Devils har någon plan med det hela, men vad är omöjligt att veta. De har ändå fått svar på att Clemmensen klarar att spela med de bästa och om han kommer att göra det i en annan klubb snart får vi se. Det kan annars vara läge för Devils att behålla honom för framtiden, men lita på att Martin Brodeur har lite mer att ge innan han lägger klubban på hyllan.

Först ska han passera Patrick Roy’s rekord i antal vinster, där han har 7 kvar till målet på 551. Sedan ska han väl även radera ut Terry Sawchuk’s rekord i antal shutouts. Sawchuk höll nollan 103 gånger, Brodeur ligger just nu på 98. Kanske tar han ett steg närmare de båda rekorden på torsdagkvällen då Devils möter Avalanche.

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu