Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Onsdagens matcher

Båda lagen spelade bortamatch igår, Kings vann på straffar mot Minnesota medan Flyers besegrade Washington med 4-2 efter en stark tredjeperiod. Imponerande i båda fallen men jag måste hålla Flyers som det bättre laget. Senaste säsongerna har lagen mötts två gånger och båda gångerna har det sllutat med förlängning vilket inte är uteslutet ikväll heller. Biron i mål för Flyers och troligtvis Quick för Kings. Flyers spelas om oddset är ok.

Lagen möttes för några dagar sedan då Leafs vann i förlängning och problemen fortsätter för Rangers. Även första mötet den här säsongen i NY slutade oavgjord, då med Rangers som vinnare på straffar. Enda mötet hittills i Toronto slutade dock med klar seger för Leafs med 5-2, men då ledde Rangers med 2-0 med 8 minuter kvar. Inget av lagen känns pålitliga för stunden och även om jag tror att Rangers lyckas ta sig till slutspel så tror jag inte att man tar hem den här matchen.

Ser tufft ut för Pittsburgh för tillfället, och ska det bli slutspel har man inte råd att tappa poäng i den här matchen. Fleury är nog tillbaka i kassen trots en mindre lyckad match senast. Islanders har gett upp säsongen och med tanke på skadelistan så ser man mer och mer ut som det lag som slutar sist när säsongen summeras, Tavares eller Hedman? För Penguins är inte hoppet ute ännu, och byter man till sig rätt pusselbitar innan treading deadline kan det gå vägen, men innan det ser man lite tunna ut. Den här matchen ska man dock vinna, man har vunnit tre av fyra hittills och senast Islanders vann i Pittsburgh var 2007.

Man brukar tala om David mot Goliat, men här är det snarare tal om Goliat mot Goliat. De två starkaste lagen i väst drabbar samman och de som minns förra mötet vill inte missa det här. Då vann Sharks med 6-5 och har 2-1 i matcher hittills, men enda matchen i Detroit vann Wings med klara 6-0. Nabokov är betydligt bättre än Conklin, på backplats är båda lagen ruskigt starka, men skador på Lebda och Stuart tunnar ut Detroits backbesättning marginellt, litet plus för San José. Framåt finns alla pusselbitar för att skapa en anfallsglad match men jag håller Detroit som något vassare framåt. Vem trodde förresten att Claude Lemieux och Jeremy Roenick skulle möta Chris Chelios i en match 2009? Jag tror Sharks vinner den här matchen knappt och kopplar ett litet grepp om förstaplatsen.

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu