Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Fredagens matcher

Montreal har två raka segrar nu och ser nog ut att ta sig till slutspel ändå. Jag tror dock att siktet var inställt betydligt högre än att bara ta sig dit. Laget som just nu ligger på platsen före är kvällens motståndare. Philadelphia har vunnit fem av de sex senaste och är som jag ser det bara en riktigt vass målvakt ifrån att vara en av de största favoriterna i öst. Khabibulin eller Giguere skulle ge laget den slutspelsrutin som jag tror skulle kunna ta laget hela vägen. Niittymäki står ikväll och det är ett bättre alternativ än Biron, men knappast en mästare. Montreal vann första och hittills enda matchen mellan lagen i Philadelphia och har 2-1 i matcher totalt. Ikväll tror jag dock att man får svårt. Halak måste fortsätta att storspela och laget måste förstå allvaret, men jag tror Flyers vinner, kanske behövs förlängning.

Los Angeles var ordentligt på gång ett tag men har mattats något på slutet och ska inte ha mycket att sätta emot Detroit i dagsläget. Att Osgood är tillbaka i kassen ärdock ett klart minus för Wings då han varit katastrofal den här säsongen. Han är viktig att få igång innan slutspelet om man har tänkt satsa på honom och Conklin i år. Detroit brukar inte ha några problem med Kings och har vunnit samtliga tre den här säsongen och har även vunnit 19 av de 21 senaste mötena. Detroit måste ses som favoriter och det kan mycket väl tänkas att även ett lågt odds kan vara spelbart.

Chicago har nu två raka förluster och hittills den här säsongen har man aldrig haft fler. Man får dock en tuff uppgift ikväll när Penguins kommer på besök. Huet i mål igen men det lutar åt att Niemi snart får chansen, och Huet var inte bra mot Predators när Hawks släppte 3-1 till 3-5 i sista perioden senast. Ska bli intressant att se hur försöket att inhandla en ny lekkamrat till Sidney Crosby funkar i Penguins. Kunitz kan leverera och det är upp till bevis ikväll, enda problemet är att Crosby kanske inte spelar då han är skadad. Avgörs nog strax före match. Jag håller Chicago som det bättre laget just nu, men skador på Sharp och Khabibulin märks. Ettan givet utgångstips, men långt ifrån säkert.

Calgary har tagit poäng i åtta raka matcher och ser ut att kunna matcha Canucks upphämtning i divisionen. Minnesota är dock ett svårspelat lag och ett lag som fått ordning på defensiven igen. Calgary brukar ha ganska lätt mot Minnesota och har vunnit 11 av de 13 senaste, men de åtta senaste vinsterna har varit med uddamålet. Jag är övertgad om att detta blir en jämn match och jag tror att Wild har chans att kriga till sig poäng, men Flames tar det nog på straffar. Målvaktskampen blir sevärd mellan finländska Kiprusoff och Bäckström som båda tillhör ligans bästa.

Vancouver är hemma igen och det tror jag att man trivs med. Senaste matchen mot Montreal var man ganska tama men jag tror att det komemr att ändras till ikväll. Tampa imponerar stundtals, men på bortaplan har man nu sex raka förluster sedan man vann mot Ducks och Kings. Canucks måste ses som en klar favorit och ett odds närmare två gånger pengarna kan spelas. Roberto Luongo mot Karri Ramo känns som klar fördel Vancouver då Ramo inte håller samma klass som övriga tre finnar som vaktar kassar ikväll. Att skadan på Lecavalier’s häl efter skottet från St Louis inte var någon fara med är dock bra nyheter för Lightning, och han är spelklar ikväll.

Tags: , , , , , , ,

2 Responses to “Fredagens matcher”

  1. Petr skriver:

    Vill tipsa om en bra slutspels-bonus på 1000 kr på http://livebet365.se/

    Lågt omsättningskrav = Easy money!

  2. Viking skriver:

    Tjena! Tack för en bra blogg! Och grymmmmmmmma rekar!!

    Mitt tips för natten:

    Hawks vs Sharks x2 : Sharks har tillräckligt med veteran leadership i sitt lag för att knipa en match i´den här serien.. Nabakov kan spela upp sig nu när han slipper pressen – men till serie vinst duger det knappast..Hawks är bara så mycket rappare och bättre…

    Tack även för tipset av bonusen på http://livebet365.se
    Funkade klockrent!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu