Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Capitals hoppas nog att Hurricanes vänder detta..

Capitals är klara som vinnare i den östra halvan och väntar nu bara på att få en motståndare. NY Rangers har spelat klart och allt avgörs i matchen som just nu pågår i Carolina, där hemmalaget behöver 2 poäng för att ta slutspelsplatsen. Just nu efter en period ser det dock allt annat än ljust ut för Hurricanes då Lightning leder med 3-0.

Om man undrar vilken motståndare Capitals helst vill möta är den frågan nog ganska enkel,  efter fem raka vinster mot Hurricanes den här säsongen innan man nyligt förlorade det sjätte inbördes mötet på straffar. Dock har de flesta matcher varit jämna.

Alternativet att möta Rangers måste nog skrämma Capitals. Visserligen vann man årets första möte i Madison Square Garden, men sen har det sett sämre ut. En dryg månad senare möttes man återigen i New York och Rangers fick en gruvlig revansch då man krossade Capitals med 7-0!

Efter det har lagen mötts två gånger i huvudstaden och Rangers vann den första knappt på straffar innan det i nästa möte var dags för nästa kross av Washington, denna gången med 6-0!

Visserligen är Washington ett betydligt bättre och mer komplett lag än NY Rangers, men om de möts i slutspel är jag rädd att det återigen blir en tidig sommar för Ovechkin och c:o.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu