Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Då var det klart med kvartsfinalerna i öst.

Washington drömmer nog mardrömmar i natt. Inte för att de förlorat mot Florida i sista matchen för säsongen, men kanske för att de tvingas möta Rangers i första omgången. Visserligen borde Capitals vara favorit mot ett betydligt sämre lag, men det är trots allt ett lag som de förlorat mot både med 6-0 och 7-0 den här säsongen.

Philadelphia måste ses som stor favorit här, trots att man förlorat de senaste två inbördes mötena. Även om Enroth gjort bra ifrån sig, utan Ryan Miller i högform ska Philadelphia med rutin från förra säsongen kunna ta hem detta ganska enkelt.

När Montreal avgjorde i OT mot Chicago och blev klara för slutspel visade två av de viktigaste spelarna i laget, Subban och Price, vilken glädje som finns i laget. Även om dessa kommer att se till att Montreal har en ordentlig chans tror jag att Boston blir svårslagna i år. Inte bara för Canadiens, utan för de flesta. Thomas har varit fenomenal, och råkar han skadas är Tuukka Rask en av ligans absolut bästa reserver som skulle vara förstemålvakt i många lag. Försvaret tillhör de bästa i ligan, och vem tror något annat än att Chara, Kaberle och de andra kommer att vara bättre i slutspelet.

Många trodde inför säsongen att Steve Yzerman hade något stort på gång i Tampa, och visst har han förvandlat laget till ett betydligt bättre lag. Roloson i målet har gett stabilitet och Eric Brewer som hämtades från Blues har kanske varit bästa back i ett redan bra försvar. Framåt finns Lecavalier som ofta får kritik för sin minskade produktion, men han fungerar uppenbarligen som en utmärkt kapten. Och när St Louis och Stamkos producerar som de gör finns ingen anledning att tro annat än att offensiven duger. I Pittsburgh hänger mycket på om Crosby blir redo i tid. Även om Penguins visat att de överlever utan honom tror jag inte att de tar sig förbi Lightning utan honom.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu