Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Topp 4 klart i väst, vilka får de möta?

Matcherna Chicago-Detroit och Minnesota-Dallas ikväll kommer att möblera om platserna 5-9 i den västra halvan. Om Chicago vinner tar de sig upp på femte plats och får möta Anaheim, medan Nashville, Phoenix och Los Angeles åker ner en placering. Om man inte vinner på straffar, då går helt plötsligt Phoenix förbi Nashville. Tar Chicago en poäng tar de sig förbi Los Angeles och får möta San José. Om Detroit vinner under ordinarie tid kan Dallas ta sig förbi Chicago och knipa den sista slutspelsplatsen.

Chicago tar: 2P 2P (SO) 1P 0P
Vancouver: Los Angeles Los Angeles Los Angeles Chicago/Dallas
San José: Phoenix Nashville Chicago Los Angeles
Detroit: Nashville Phoenix Phoenix Phoenix
Anaheim: Chicago Chicago Nashville Nashville

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu