Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Vilken är önskemotståndaren?

Kings: Vancouver förlorade två jämna matcher i början av säsongen men har besegrat Kings både hemma och borta i Mars, och borde gälla som klar favorit.
Blackhawks: Två vinster var under säsongen och den som sticker ut är Blackhawks 7-1 seger i Vancouver. Med tanke på att Canucks åkt ut mot Blackhawks de senaste åren hoppas de nog slippa möta dem iallafall i första rundan.
Stars: Klar seger med minst 3 måls marginal i samtliga fyra möten mot Stars, måste ses som en önskemotståndare för Canucks.

Coyotes: Lagen har vunnit varsin match i de två avslutande matcherna av säsongen, och då har Phoenix haft betydligt mer att spela för. Innan dessa möten har Sharks vunnit samtliga fyra ganska enkelt, klar önskemotståndare för San José.
Predators: Ett lag ingen vill möta, lite ofokuserade i femte matchen mot Chicago ifjol, annars det lag som var närmast att vinna mot mästarna. Nashville vann också de två första mötena med Sharks den här säsongen innan de två sista fick avgöras på övertid, med San José som vinnare i båda.
Blackhawks: Åkte man ut mot i fyra raka ifjol, men målvakten som stoppade dem återfinns nu i Sharks mål. Chicago vann senaste mötet, men innan det var det Sharks som tog tre raka.
Kings: Knapp fördel för Sharks under säsongen då de tagit minst poäng i samtliga tre bortamöten och vunnit två av tre hemma ganska klart. Klart favoritskap till Sharks i ett möte mellan dessa lag.

Predators: Detroit vann mot Nashville den 30 oktober, för övrigt sista vinsten för Detroit på hemmaplan mot något av de 8 övriga lag som kan nå slutspel. Sedan vann Nashville fyra raka matcher innan den senaste häromdagen gick till förlängning där Detroit stod som vinnare. Ser Predators som klar favorit om dessa lag möts.
Coyotes: Tar Detroit poäng ikväll mot Chicago får de möta Phoenix i första omgången. Ett klart trevligare alternativ men inte heller det är någon önskemotståndare. Två övertidsvinster för Detroit medan Phoenix vunnit en på straffar och en på ordinarie tid. Red Wings har faktiskt bara plusstatistik mot ett av de övriga åtta lagen, och det är mot Ducks.

Blackhawks: Vid chicagovinst ikväll blir Anaheims motståndare Blackhawks, och det är nog vad dom hoppas på. Visserligen förlorade man de inledande två mötena, men har vunnit båda matcherna efter årsskiftet, dock knappt med 2-1 i båda. Kommer att bli en stenhård matchserie om de möts, och ingen klar favorit.
Coyotes: Alternativet är Phoenix, ett lag man vunnit tre mot och förlorat tre under säsongen. Endast två av dessa har varit under 2011 och de mötena har Phoenix vunnit med 6-2 och 5-2. Knapp fördel Phoenix i ett eventuellt möte.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu