Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Trophy Room


Pekka Rinne, Predators: Corey Perry har blivit bättre och bättre ju längre säsongen gått, och klarade sig även utan Getzlaf vid sin sida. Att någon av tvillingarna i Vancouver skulle vara viktigast för sitt lag är obegripligt med tanke på att laget ifjol funkade utmärkt utan den ena, men denna trofé har sedan länge delats ut på andra grunder, så jag tror att Daniel Sedin får den. Om det är hårt mellan Rinne och Thomas om Vezina så är det klarare här enligt mig, vad vore Nashville utan Pekka Rinne?

Pekka Rinne, Predators: Var tillsammans med sitt Predators väldigt nära, kanske närmast av alla, att besegra Blackhawks i fjolårets slutspel och har varit lysande hela den här säsongen. Tim Thomas är nog de flestas favorit till årets Vezina Trophy, och även han har varit fenomenal.


Shea Weber, Predators: En komplett back som sällan får de rubriker han förtjänar. Är den viktigaste delen i ett av ligans allra starkaste försvar.


Jeff Skinner, Hurricanes: Corey Crawford, Logan Couture, PK Subban har gjort bra säsonger och Taylor Hall är troligtvis den bästa rookien men skadad för stor del av säsongen. Skinner är en frisk fläkt och en naturlig målskytt, att komma in som 18-åring och dundra in mer än 30 mål är ingen lätt bedrift.


Martin St Louis, Lightning: St Louis är en gentleman på isen utan att det på något sätt tar bort tuffhet från hans spel och är tillsammans med spelare som Toews, Marleau, Datsyuk med flera en värdig vinnare nästan varje år.


Ryan Kesler, Canucks: Mycket tack vare att Pavel Datsyuk missat stora delar av säsongen tror jag att det är dags för Kesler att vinna Selke. Men han saknar knappast utmanare då Bergeron i Boston och Toews i Chicago gärna blandar sig i striden, och Datsyuk förstås, som vanligt.


Barry Trotz, Predators: Denna trofé brukar delas ut till coachen i det lag som gått mest över förväntan. Men enligt mig skulle Barry Trotz kunnat vinna den varje år med tanke på vad han lyckas med i Nashville år efter år med minimal budget. Jacques Lemaire skulle kunna utmana med tanke på hur han förvandlade Devils till vinnare igen.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu