Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Tung natt…

Ottawa – Anaheim 3-4

Här trodde jag mycket riktigt på Anaheim, men vågade inte lita på dem då reserven Jonas Hiller kastades in i mål. Det visade sig dock att det fungerade ändå, iallafall i två perioder. Då ledde man med 4-0 och allt såg klart ut, men om det var nerver hos den unga målvakten eller virrighet i försvaret som släppte upp Ottawa till 4-3 låter jag vara osagt.

New Jersey – Philadelphia 3-6

Här kom nattens knall, kanske inte att Flyers vinner mot Devils vilket är en knall bara det, men att de stänker in 6 mål mot New Jersey. Kedjan med Madden-Gionta-Pandolfo hade dock ingen bra afton och hade svårt med defensiven. Biron i Flyerskassen släppte bara 3 puckar, vilket brukar betyda förlust mot New Jersey, men det räckte den här gången. Konklusionen blir att Flyers äntligen vann en match i New Jersey vilket var runt fyra år sedan, men viktigare än så: De lyckades med det alla andra lag redan lyckats med i år, att vinna.

Columbus – NY Rangers 1-3

Här hade jag helt fel, kan det vara så att jag missat att Nikolai Zherdev lämnat Jackets för Rangers… Nä, det har jag koll på, men det var just han som var skillnaden i denna match. Två briljanta passningar kröntes med ett mål själv också. Läser man i svenska tidningar var säkert Markus Näslund matchens lirare med två assist, men det var mer at han var med på planen. Lundqvist stabil i kassen som vanligt.

Florida – San José

Varningen för oddset på Sharksseger var befogad. Och att Vokoun trivs mot Sharks stämmer nog också rätt bra, han fick nämligen hela 50 skott mot sig, och det var ganska bra kanoner som avfyrades. Nyförvärven från Phoenix, Ballard & Boynton, visade sig viktiga också när det tillsammans spelade fram Stillman två gånger.

Detroit – Atlanta 5-3

Här var Detroit mycket riktigt favorit. Jag tyckte dock att oddset på kryss eller tvåa lockade mer, men det visade sig att 1.50 på ettan var det vinnande, vidhåller dock att 1.50 är ospelbart på NHL-hockey. I matchen gladdes nog många åt att det var just Zetterberg och Hossa som gjorde tvåmål var, dessa herrar måste leverera om Red Wings ska repetera vinsten i slutspelet från ifjol. I Trashers fortsätter Hainsey plocka poäng. Hossas 2-1 var en höjdare…

St Louis – Los Angeles 2

Här varnade jag för Los Angeles redan på morgonen, och när det skulle satsas pengar insåg jag att det enda som talade för St Louis var 1 historien, vilket betyder tiden då Kings var skräp(om de inte fortfarande är det) och 2 deras PP, vilket Los Angeles visat sig vara kapabla att stoppa. Nu fick mitt chanstips lite hjälp av den skada som tvingade Legace att lämna matchen. Nye Bishop fick hoppa in och det skapade lite oro. Han ska dock inte lastas direkt för målen då Blues bjöd på en hel del frilägen. Labarbera hade dock en lugn afton efter att ha värmts upp i första perioden med 8 skott, räckte det med att mota totalt 7 i de återstående perioderna. Kings fortfarande 100% i boxplay.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu