Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


En vecka ledigt.

Eftersom undertecknad har tänkt bege sig av en vecka framåt kommer det inte att komma några inlägg förrän i början på nästa vecka. Jag hoppas att de trogna läsarna återkommer då, och jag hoppas även att tipsen ikväll sitter så man kan ta uppehåll i lite medgång.

Matcherna som tippades blev till slut hemmasegrar för Columbus, Tampa Bay och St Louis samt bortavinst för Los Angeles. Ingen av dessa känns om solklar, men jag tycker att odds över två var godkänt på de två första. St Louis känns som en liten chansning och jag hade hoppats på högre odds då jag hoppades att svenska folket skulle Sudden-tippa upp oddset på hemmavinsten.

Men men, ha en bra vecka och glöm inte nära och kära på lördag då blodpumpens dygn infinner sig i kalendern.

Tags: , , , , , , , ,

One Response to “En vecka ledigt.”

  1. Mika skriver:

    Det gör du med all rätt. Tack för pengarna förresten, har gått drygt 1000:- plus sedan jag hittade in blogg. Återkommer hela våren!!!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu