Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


En snabb koll på nattens matcher.

Tillbaka igen efter en veckas ledighet från NHL och bloggandet. Hinner inte med mycket djuptgående analys av nattens matcher, men en snabbis om varje match kanske kan hjälpa någon.

Toronto-Buffalo
Buffalo vann lagens senaste möte för ett par veckor sedan med 5-0 på hemmaplan och måste ses som favoriter igen, men att spela emot Toronto känns svårt att förespråka då man aldrig vet när de behagar att göra en bra match.

Carolina-Boston
Boston har fyra raka förluster och måste börja vända trenden snart. Brukar ha lätt mot Hurricanes och bör vara favoriter, men oddset tilltalar inte.

Florida-New Jersey
Två lag med god form och som gärna kryssar, oddset på oavgjort spelbart för den som vill chansa lite. Målsnålt lär det bli om inte annat.

Tampa Bay-Chicago
Ytterligare en match med tilltalande kryssodds. Khabibulin vill nog visa upp sin bästa sida för sin gamla publik.
Edit: Tror inte att Khabby kommer att visaupp sig alls då han inte är med på resan till Florida pga skada.

Calgary-Vancouver
Det vände till slut för Canucks, 5 vinster på de 6 senaste. Calgary hemmastarka och snäppet bättre, men närmre 3 gånger pengarna på Canucks intressant.

Colorado-Ottawa
Nattens bästa odds är helt klart bortaoddset på Senators som vaknat till liv igen. Klart bättre vinstchans och 2.65 spelas direkt.

San José-Edmonton
Sharks hemma igen och måste vända trenden nu. Edmonton dock i mer poängbehov och har ovanligt lätt i San José där man vunnit tre raka. De senaste två efter förlängning eller straffar dock, ny skräll?

Tags: , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu