Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Kvällens matcher i mellan öst och väst.

Montreal – Anaheim

Anaheim har kommit igång nu äntligen. Montreal kastar in reservmålvakten Halak, men han är nästan lika bra som Price så det försvagar inte laget nämnvärt. Jag tycker att Montreal ska vara favorit, men oddset är inget att satsa på. Guigere är tillbaka i mål efter att Hiller stod igår. Anaheim vann enda mötet ifjol med 3-1 hemma.

 

Tampa Bay – San José

Tampa har spelat bar men haft svårt att göra mål, San José har spelat bra men haft svårt att hålla tätt. Jag tror att Tampa har stora möjligheter att störa det betydligt bättre Sharks. Lightning har dock 4 raka förlängningar och Sharks har 2 på de 3 senaste så oavgjort är ingen omöjlighet. Den som vill chansa spelar krysset, jag avstår. Douglas Murray saknas i Sharks, men det spelar liten roll, Sharks försvar är ändå bäst i ligan (På pappret).

 

Dallas – Washington

Två lag som är svåra för tippare. Jag har spelat emot Dallas vid 2 tillfällen hittills i år, dessa matcher har varit 2 av deras 3 vinster så här långt. Här kommer jag inte att spela emot dem,men jag tror att de får det svårt i en svängig match, som med största sannolikhet blir målrik. Turco i Stars mål får förnyat förtroende och måste få igång sitt målvaktsspel snart, Theodore i Washington ser klart bättre ut nu än han gjorde inledningsvis på säsongen.

 

Colorado – Buffalo

Budaj i mål, alltså inget spel på Colorado. Buffalo är ett bättre lag, men jag tror att de kan få svårt med Colorados offensiv. Lagen har bara mötts 2 gånger sedan lockoutsäsongen och båda matcherna har slutat med bortaseger. Buffalo bästa spel, men jag låter bli att lägga pengar på den här matchen. Sabres har tre raka kryss, och det stör en tippare.

 

St Louis – Florida

Nattens bästa odds tycker jag finns i den här matchen. St Louis har varken Mason eller Legace att tillgå i mål. Bishop hoppade in senast och står troligtvis med Schwarz som backup. Florida har vunnit båda lagens möten efter lockouten och jag tycker att de ska vara favoriter i den här matchen. Även Florida kommer antagligen med reservmålvakt i mål, men Craig Anderson var helt klart en stor anledning till att laget vann i hans senaste match mot Ottawa. St Louis har som jag nämnt ett riktigt bra powerplay och det är deras chans i den här matchen, Florida har släppt in 8 mål i boxplay hittills, det oroar lite, men drygt 3 gånger pengarna kan jag inte motstå.

Tags: , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu