Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Kvällens matcher i Western Conference

Nashville – Los Angeles

Ännu en match där jag tycker att bortaoddset är på tok för högt. Nashville är ett kompetent lag som inlett säsongen ungefär som väntat, medan Los Angeles så här långt spelat klart över förväntan. Senast Kings var i Nashville vann man med 4-1, tvåan ett bra spel. Labarbera fick bara 15 skott emot sig mot Blues senast, men höll trots allt nollan och har inlett stabilt.

Minnesota – Columbus

Minnesota åkte på sin första förlust, men tog trots allt poäng mot Buffalo. Här ska man vara storfavorit och jag tror att man vinner tämligen enkelt. Columbus hade svårt att få till det mot Rangers försvar, och det här är knappast en lättare uppgift. Minnesota vann 3 av 4 ifjol och lagen vann sina hemmamatcher när de möttes på försäsongen. Ettan mycket trolig, men ger inte mycket betalt.

Chicago – Detroit

Khabibulin får åter förtroendet sedan han höll nollan senast. Han hade dessutom stora framgångar mot Detroit redan ifjol, vilket för övrigt Chicago som lag hade. Jag tror att man har stora möjligheter att vinna den här matchen. Conklin tar Osgoods plats i Detroitkassen men det spelar mindre roll. Chicago har 5 raka matcher med poäng, medan Detroit har 6. Det här är enligt mig nattens höjdpnkt och jag tippar inte matchen, utan tänker njuta av att se den utan att låta glädjen förstöras av några pengar inblandade.Chicago vann 5 av 8 ifjol och 3 av 4 hemma.

Phoenix – Calgary

Phoenix vann senast med Tellqvist i mål, och han får chansen igen. Calgary har kommit igång efter en trög start. Calgary bör vara favorit här men jag kommer aldrig att underskatta Coyotes denna säsong. Doan och Jokinen sköter rutinen bland en hel drös unga lovande forwards. Kommer bara Jovanovski igång ordentligt på backplats kommer det att se riktigt bra ut i Arizona.

Vancouver – Edmonton

Här kommer det att bli åka av. Edmonton har alltid högsta växeln i och har ett ruskigt tempo. Kan mycket väl ha framgångar mot Vancouvers försvar, men något spelvärt odds tycker jag inte att det finns i matchen, Edmonton dock liten favorit. Lagen vann 4 matcher var ifjol, dock var 3 av Oilers vinster efter straffar.

Tags: , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu