Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!

Visst kunde Montreal vinna.

Washington – Nashville 4-3 SO

Tre gånger under ordinarie matchtid tog Capitals ledningen, men samtliga gånger kvitterade Predators. Som vanlig denna säsong kretsar Capitals offensiva spel kring Semin, som klivit fram när Ovechkin haft en trög start och nu befinner sig i Ryssland. Fedorov och Nylander är andra som levererar en hel del framåt medan Niklas Bäckström ännu inte gjort något mål, en assist inatt dock. I Nashville var Dumont och Arnott ledande, medan Patrik Hörnqvist på nytt noterades för en assist. Men om sanningen ska fram trodde jag inte att det skulle bli någon poäng för Predators när jag lämnade matchen, resultatet var visserligen bara 2-1, men Nashville hade svårt att hänga med.

Atlanta – Philadelphia 0-7

Kan ni den binära talserien, 1-2-4, det kan Flyers också. Det var antalet mål som Flyers mäktade med i perioderna inatt. Att det var väntat måste jag också säga då Flyers i stort sett alltid vinner i Atlanta, och jag tackar för pengarna. Att Kari Lehtonen stannade på isen hela matchen är däremot lite överraskande, även om det jag sett tyder på att han hann med att stoppa ett antal fria lägen och gjorde några bra räddningar. Att försöka analysera vilka som var bra offensivt i Flyers eller vad som gick snett för Trashers känns svårt, det närmaste man kommer svar måste vara allt och allt.

Toronto – Tampa Bay 2-3

Toronto dominerade matchen och vann skotten med 39-25, men det hjälpte inte då Mike Smith storspelade när han återvände till sina hemtrakter. En annan som gjorde bra ifrån sig var Vincent Lecavalier med två mål och man kan tänka att Mr Melrose hoppas att han kommit igång med målskyttet nu, för det är något Lightning behöver. Det man undrar över är om Maple Leafs vill höja sargen i arenan, totalt fem utvisningar varav tre var för att man spelade pucken över sargen.

Montreal – Carolina 3-2 SO

Här kunde jag inte låta bli oddset 3.30 på Carolina, och visst hade man kunnat vinna den här matchen. Första perioden var spelmässigt jämn och Carolina tog ledningen med 1-0, i slutet kunde Kovalev kvittera och sedan gav Tanguay Canadiens ledningen på straff. De återstående perioderna var en kamp mellan Hurricanes anfall och Canadiens defensiv. Det dröjde till början av tredje innan Canes kvitterade och sedan var man även nära att sätta en puck till då man dominerade stort mot slutet. Det hela fick emellertid avgöras på straffar där Montreal visade sig starkast och Price räddade samtliga tre straffar.

Calgary – Colorado 3-0

Skrev igår att jag trodde att Flames skulle ta detta om Kiprusoff storspelade som han ska göra, och det måste an säga att han gjorde när han höll nollan mot Avalanche. Även Peter Budaj höll tätt i de inledande två perioderna men i tredje höll det varken för honom eller för Colorado. Det känns som att Calgary kommit igång på allvar nu och siktar på att arbeta sig ikapp lagen i toppen i väst.

Vancouver – Boston 0-1

Boston har alternerat i målet mellan Tim Thomas och Manny Fernandez, men efter att Thomas var stor del i Bruins seger mot Edmonton i måndags, 1-0, fick han chansen igen. Och även denna gång gjorde han livet lätt för Boston genom att hålla nollan, vilket gjorde att det än en gång räckte med ett mål framåt. Vancouver som hittills under säsongen haft väldigt lätt att göra mål stötte på sin första motgång på hemmaplan den här säsongen.

Tags: , , , ,