Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Även Huet kunde vinna för hawks.

Nattens matcher gick ganska mycket enligt förhoppningarna, den enda rejäla missen kom i matchen mellan Carolina och Atlanta som gick snett. Som tur var hade jag missat att det var en tidig match och hann inte spela några pengar på den, det är sånt som händer i medgång.

Carolina – Atlanta 2-5

Nu verkar Trashers på gång igen, fjärde raka vinsten om jag håller rätt på matcherna. Carolina däremot såg trötta och slitna ut det jag såg i slutet. Det passar nog bra att vara tillbaka på hemmaplan nu och många matcher framöver kommer att spelas hemma för Hurricanes. Staal, Ruutu & Whitney fick massor med speltid. Att Hedberg fick göra en kanonmatch var glädjande då han sett ganska darrig ut hittills då jag sett honom.

Chicago – Calgary 6-1

Här var det inget snack om vilka som skulle vinna, Blackhawks hade högre tempo redan från start och det märktes att de varit spellediga i fem dagar medan det var tredje matchen på fyra dagar för Flames som även hade sjukdomsproblem. Siffrorna var faktiskt i underkant och att Huet vaktade kassen spelade mindre roll och han var bra, inget snack om det, men i den här matchen hade gamle Tony Esposito kunnat vakta kassen för det var ganska lugnt i Chicagozonen. Jonathan Toews fick äntligen göra första målet för säsongen men det var knappast på hans bästa chans. Detta var bra då man kanske slipper höra att han har det tungt i år för de som sett matcher han spelat vet vilket jobb han gör och att målsinnet finns har han visat i tidigare straffavgöranden. Nu väntar fyra hemmamatcher till för Blackhawks och jag tror att det kan bli åtskilliga poäng.

New Jersey – Edmonton 1-2

Även här gick tipset in och frågan är hur Devils känner i målvaktsfrågan. Scott Clemmensen vaktade kassen och det blev bara två insläppta under matchen, men fortsätter förlusterna att komma tror jag att något kommer att hända på spelarmarknaden för New Jersey. Nu är det inte bara Brodeur som saknas i Devils utan skadelistan är ganska lång.

Anaheim – Florida 1-3

Min varning igår känns befogad, och visst kan Craig Anderson vinna matcher åt sitt lag. Men den stora hjälten för Panthers inatt var David Booth som gjorde samtliga mål. Anaheim vann skotten i sista med 20-4 men Anderson viade än en gång att han är en mycket kapabel reservkeeper. Återstår att se om det kan vara en liten vändning för Panthers som jag tycker har en ganska stark defensiv när det funkar, men som har svårt att vinna matcherna.

Phoenix – San José 4-2

Även mitt tredje spel för natten satt tack vare Phoenix krigande på hemmaplan mot Sharks. San José kom till matchen med 7 raka vinster, men nu tog det stopp. Matchen var jämn att döma av det jag såg, men Bryzgalov visade klass mot Sharks starka offensiv. I slutet drog Sharks på sig en massa utvisningar som gjorde att de inte riktigt tog chansen att ta ut målvakten. Sista minuterna spelades i 3 mot 5 och det är svårt att spela boxplay utan målvakt, men Sharks gjorde ett tappert försök och hade faktiskt ett par chanser på avslut.

Tags: , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu