Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Kvällens första fyra matcher

Boston – Montreal

Boston vann i natt efter straffar mot Chicago, nu väntar hemmamöte med ytterligare ett O6-lag, Canadiens. Förutom de tre segrarna i slutspelet ifjol har Boston haft det otroligt svårt mot Montreal senaste tiden medbland annat 12 raka förluster i grundserien och bara fyra vinster på de 25 matcherna de mötts sedan lockouten. Senast lagen möttes var i Montreal tidigare på säsongen och då tvingade Bruins fram straffar, men jag håller mig till historien här och tror att ett ganska formsvagt Montreal med två raka bortaförluster vinner mot ett ruskigt formstarkt Bruins. Fernandez trolig starter i Boston då Thomas hade det svettigt inatt.

Ottawa – NY Islanders

Förutom senaste gången man hade Islanders på besök har Ottawa haft det ganska lätt hemma mot dem. Nu kommer man till match med en ganska dålig trend i de senaste matcherna men nog ska de räcka till mot Islanders som haft det svårt senaste tiden. Speciellt PP i Islanders har sett ofarligt ut. Auld i kassen för Senators är ett bra tecken och ettan spelas om oddset tilltalar.

Pittsburgh – Philadelphia

Förra säsongen möttes dessa lag 13 gånger om man inkluderar slutspelet. 11 av dessa slutade med hemmaseger. Philadelphia vann väntat mot Islanders men har inte riktigt fått spelet att stämma ännu. Penguins vann borta mot Detroit efter en heroisk avslutning och sådant brukar vara bra för självförtroendet. Jag tror att Penguins tar det även denna gång då firma Malkin-Crosby brukar trivas mot Flyers.

Tampa Bay – Detroit

Osgood hade ingen lyckad tredjeperiod senast mot Penguins. Nu är det bortamatch mot Tampa som gäller och det är ett motstånd som passar honom bra. På 18 matcher mot dem har han ännu inte testat hur det är att förlora. Sju gånger har han mött Tampa på bortaplan med sju vinster som resultat, den senaste dock 2005. Anser att Smith är en betydligt bättre målvakt än Osgood, men han får troligtvis stå åt sidan för Kölzig ikväll. Spelar Kölzig spelar jag garanterat en tvåa. Inte för att han är dålig, men med endast 2 vinster på 16 matcher har han tydligen svårt mot Detroit. Något som i och för sig inte är något att skämmas för.

Tags: , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu