Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Kvällens tre matcher.

Boston – Buffalo

Lagen har redan mötts en gång i Boston den här säsongen, då vann hemmalaget med 3-1. Då var det Miller och Fernandez som vaktade målen och det är det förmodligen ikväll också, litet minus för Bruins i mina ögon. I början av säsongen möttes de i Buffalo och då gick matchen till straffar som Buffalo vann. Boston har vunnit 9 av de 11 senaste och har tagit poäng i 7 raka på hemmaplan, och vunnit fem raka. Innan förra mötet hade dock Sabres tagit poäng i 7 av de 8 senaste besöken i Boston. Buffalo kommer till match med två raka förluster där man släppt in 11 mål. Allt talar för Boston här, men jag tror på en målsnål match och då är alltid en kryssvarning på plats.

 

NY Rangers – Vancouver

Första matchen för Markus Näslund mot sitt gamla lag, och jag undrar om han är saknad. Matchens höjdpunkt tycker jag är duellen mellan två av ligans stabilaste målvakter i Lundqvist och Luongo. Lagen har mötts två gånger efter lockoutsäsongen och Canucks har vunnit båda. Jag tycker inte att Rangers har imponerat på slutet, men på något vis tänder de till lite i slutet, fixar förlängning och vinner på straffar. 0-0-0-1-2-1 där har ni antalet mål Canucks släppt in under ordinarie tid i de sex senaste. Allt tyder på att det här blir en målsnål historia och visst kan det bli så att Rangers tar det på straffar igen, för där har inte Luongo imponerat.

 

Anaheim – Washington

Efter tre förluster som inte alls imponerar vann till slut Ducks i derbyt mot Kings, och det var defensiven som skapade möjligheten till vinst. Ikväll gäller det att den fungerar igen då ligans hetaste anfall med Semin, Ovechkin och Bäckström kommer på besök. Washington har inte imponerat lika mycket på bortaplan som man gjort hemma i DC men ska nog kunna störa ankorna ändå. Anaheim är ligans överlägset mest utvisade lag men Capitals har inte haft mycket lättare att göra mål i PP än i 5 mot 5. Jag tror inte på en jämn match här, men har svårt att veta vilket ben jag ska stå på, men lutar mest åt Capitals.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu