Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Kvällens första fyra matcher

New Jersey – Florida

Sett historiskt har New Jersey haft det lätt mot Florida, men förra säsongen vann Panthers 2 av 4 och bland annat den senaste bortamatchen. Innan det hade dock Devils sex raka vinster hemma. Men under flertalet av dessa har det varit knappa segrar i målsnåla matcher och Brodeur har varit en hjälpande hand som saknas nu. Weeks startade sin Karriär i Panthers och har spelat bra mot dem när han mött sitt gamla lag, men inatt är det troligtvis Clemmensen som för förtroendet i mål och jag tycker att Florida ska ges en bra chans att vinna då man vunnit 3 av de 4 senaste och målvaktsspelet varit lysande. Devils offensiv har varit obefintlig men fick lite fart mot Capitals, men deras försvar är föga imponerande. Panthers PP har varit katastrofalt men kanske får mer utdelning i kväll, för jag räknar med en skräll av Florida.

Atlanta – Pittsburgh

En vinst på sina senaste sex besök i Atlanta, det vill säga de senaste tre säsongerna. Penguins ska vara ett klart bättre lag men fick sin långa vinstrad bruten senast mot Minnesota. Även Atlanta förlorade senast för första gången på länge, mot Flyers som man alltid förlorar mot. Jag tycker att Atlanta verkar ha fått lite ordning på sina bjudningar i mittzon något som kommer att vara viktigt i natt om inte Malkin och co ska bjudas på något. Atlantas senaste vinstrad kom mot ganska formsvaga lag och bör tas med en liten nypa salt. Pittsburgh är ett betydligt vassare lag och är riktigt formstarkt så jag tror att man vinner, Chansspel på Trashers ändå inte uteslutet.

Ottawa – Montreal

Två lag som har det lite tungt just nu, Senators med fem raka förluster men den senaste var det nära att man vann mot Rangers. Canadiens har två vinster på de sju senaste men en av dessa mot just Senators. Senators vann 3 av 4 hemma mot Canadiens ifjol och även säsongen innan, man vann även mot dem hemma på försäsongen med 3-1. Efter att ha sett deras match mot Rangers tycker jag att de verkar lite på gång och jag tror att man vinner mot ett för tillfället svagt Montreal. Alex Auld vaktar målet för Sens medan Price är i mål för Habs.

Minnesota – Vancouver

Vancouver körde över Rangers senast och har varit riktigt heta senaste tiden. Minnesota har tre raka vinster varav de två senaste på straffar, men senaste förlusten kom mot just Canucks med 0-2. Innan det hade Wild tagit poäng i sex raka matcher mot Canucks, där man vunnit fem och förlorat en i förlängning. Wild är ett betydligt bättre lag och om deras defensiv håller ska de vinna mot Canucks som inte imponerat speciellt mycket på bortaplan i år. Sanford trolig i mål istället för Loungo och då spelas ettan.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu