Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Kort om kvällens tre!

Chicago – Columbus
Chicago har ett mycket intressant lag i år och närmar sig toppen. Ska vara ett klart bättre lag än Columbus, och på hemmaplan är man riktigt bra. Mot lag i den egna divisionen har dock samtliga matcher hittills slutat med förlängning. Det mesta pekar nog mot att det blir seger för Blackhawks här, men med Huet i mål som blandar och ger och med tanke på chicagos förmåga att kryssa samt att de senaste två mellan dessa lag slutat med kryss gör att förlängning känns för trolig för att ett lågt odds på Blackhawks ska spelas.

Anaheim – Minnesota
I början av säsongen var Ducks katastrofala medan Wild var oslagbara, så är inte fallet för tillfället. Minnesota behöver en vändning och jag tror att man får det i den här matchen när man kan vara underdog. Harding i mål för Wild och han stod i båda Minnesotas bortamatcher mot Ducks ifjol och man vann båda. Jag tror på en bortaskräll här, men har inte kollat till oddsen och tycker att det bör vara runt tre gånger pengarana för att vara spelbart.

Vancouver – Florida
Schneider i mål för Canucks och Anderson i Florida, knappast vad lagen väntat sig. Men Anderson är klart kapabel att fylla sysslan som förstekeeper när inte Vokoun håller. Luongo saknas mer i Vancouver. Jag tror att Florida tar den här matchen men att den går till förlängning och kanske avgörs på straffar.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu