Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Plats 1 Central division: Detroit Red Wings

Målvakter:

Man fortsätter att höra att Chris Osgood är en sisådär målvakt, oavsett vad han åstadkommer på isen, men visst kan mycket av hans framgångar tillskrivas ett bra försvar. Nu är han för första gången på länge tilltänkt som förstemålvakt sedan Hasek slutat. Som backup har man hämtat Ty Conklin från Pittsburgh som där visade att han är perfekt för det jobbet, men trots det är målvaktssidan lagets svagaste del.

Backar:

Niklas Lidström och Brian Rafalski spelar halva matcherna. Dessutom finns Brad Stuart och Niklas Kronvall med i laget som skulle vara toppbackpar i många lag. Bakom dessa är det inte bara utfyllnad utan Brett Lebda och Adreas Lilja kan göra ett fullgott jobb även de. Och Chris Chelios tar kanske med sig sin rullator in på isen några byten i år. Jonathan Eriksson och Derek Meech väntar på att det ska bli deras tur att ta över. Stabilt som vanligt.

Forwards:

Om laget håller ihop Henrik Zetterberg och Pavel Datsyuk, och låter Tomas Holmström spela med dessa har man en mycket stark förstalina. Men den andra skulle inte behöva skämmas den heller efter att Marian Hossa tillkommit. Dessutom finns namn som Valtteri Filppula, Johan Franzén, Mikael Samuelsson, Dan Cleary, Jiri Hudler, Darren Helm och det gamla gardet med Kirk Maltby, Kris Draper och skadade Darren McCarthy. Man kan säga att det är både bredd och klass som kännetecknar den uppställningen.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu