Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Nattens matcher!

Nu när det är paus i matchen mellan Pittsburgh och NY Rangers, där Penguins mycket riktigt leder med 2-0, tar jag mig an nattens resterande matcher:

Colorado – Calgary
Hade inga höga förväntningar på Flames igår när man mötte Phoenix, men ikväll tror jag att man tar sig i kragen. Nu möter man Colorado som i vanlig ordning blandar och ger. Flames har vunnit samtliga fyre möten hittills den här säsongen men tre av dessa har varit på hemmaplan där man är betydligt starkare än borta. Senast de möttes var i denver i en målsnål historia som Flames till slut vann med 1-0. Budaj i mål för Avs som är tänkt att vara deras förstekeeper den här säsongen, men Raycroft har varit snäppet bättre. I Flames återfinns, som vanligt, Kiprusoff i målet. Calgary ska vara storfavorit då formen är bättre och man är ett betydligt bättre lag än Colorado för tillfället.

Vancouver – Columbus
Columbus hoppas att man kan fortsätta sin dominans från det senaste året mot Canucks. Fyra raka segrar, dock bara en av dessa i Vancouver och den efter förlängning. Luongo är tillbaka i Canucks vilket kommer att betyda en hel del när han kommer igång vilket jag inte tycker att han hade i senaste matchen. Mason i Columbus mål fortsätter att imponera och kan mycket väl belönas med både Calder och Vezina Trophy i år. Columbus är ett trevligt skrälltips för den som vågar.

Edmonton – Phoenix
Phoenix vann mycket riktigt igår mot Calgary och Doan slet som han alltid gjort, undrar var ryktena att Coyotes försöker trada honom kommer ifrån. Bra form på Coyotes men jag tror att man får svårt mot Roloson och Oilers. Samtliga fyra möten ifjol vanns av Oilers och även den första matchen denna säsong. Jag tror att ett slitet Coyotes får se sig besegrat i den här matchen, men det krävs att oddset är bra för att det ska vara värt att spelas. Återstår att se om Tellqvist får chansen då Bryzgalov spelat mycket senaste tiden, men då han gort det bra borde han få nytt förtroende.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu