Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Gårdagens analyser känns ok.

Igår vågade jag mig inte på att lägga in några pengar på matcherna men analyserna känns i alla fall som godkända. Två matcherklockrena, en sisådär och en måste jag erkänna var helt åt skogen.

Pittsburgh – NY Rangers
Pittsburgh vann som väntat mot Rangers som jag fortfarande har svårt att bli imponerad av, men de skrapar trots det ihop en hel del poäng. Pittsburgh är på väg att missa slutspel men jag är ganska övertygad om att de kommer att få ordning på skutan. Om de innan trading deadline plockar till sig en produktiv ytterforward så kommer målproduktionen att öka.

Colorado – Calgary
Här var jag då helt ute och cyklade och hade jag inte sett matchen hade jag kunnat hävda att den primära felkällan var att jag inte hade koll på att ”reserven” Curtis McElhinney skulle vakta bortalagets mål. Men nu såg jag första perioden av den här matchen och han var nog den spelare som imponerade mest på mig. Trevligt annars frånden matchen att en slitvarg som Ryan Smyth fick fira lite när han gjorde sitt 300:e mål.

Vancouver – Columbus
Varnade för Columbus och tyckte att man borde vara nära en skräll här då Luongo fortfarande borde vara lite ringrostig, men att en match med Mason och Luongo skulle bjuda på 10 mål hade jag inte väntat mig. Columbus vann mycket riktigt, men det var först efter straffar.

Edmonton – Phoenix
Edmonton fortsätter att ha det lätt för ökenlaget, nu vann man ganska komfortabelt med 6-3. Stor del i segern hade kaptenen Ethan Moreau med tre mål. Ales Hemskey som var tillbaka efter skada noterades för två mål.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu