Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!

Bra start för Blackhawks.

En knapp minut in i matchen fick Nabokov släppa sin första puck bakom sig sedan allstarmatchen, då Chicago gjorde 0-1. Det gjordes av Toews då Sharks hade en avvaktande utvisning. En som flitigt buas ut av publiken är Brian Campbell i Blackhawks som kom till Chicago som Free Agent i somras från just San José. Khabibulin gjorde en enorm räddning då Setoguchi trodde att han skulle ha öppen kasse, men en vig Nikolai räddade mirakulöst.

Efter 10.59 slår Dave Bolland in en retur och utökar ledningen till 0-2. Chicago verkar ha bestämt sig för att göra ett försök att besegra hajarna, och tacklar och smäller på i alla situationer. Vissa gånger tycker jag till och med att man gått en bit över gränsen med saker som domaren missat. En hög klubba av Patrick Kane gjorde de dock en videogranskning på vilket ledde till en 4-minuters utvisning på Kris Versteeg (???). Eftersom Chicagos 2-0mål kom efter den situation som videogranskades så dömdes det bort efter många långa diskussioner. Så istället för 2-0 borta mot San José fick man utvisning i 4 minuter, och det är så att ett mål inte kan dömas bort om det bara är en 2-minuters utvisning, men är det 4 är det korrekt enligt regelboken.

Den första tvåminuteren varade dock bara en dryg minut innan Ehrhoff hade kvitterat matchen till 1-1.  Men spelet sitter där ganska bra för Chicago, som dominerade stort fram till det stora tumultet, men som sedan varit en aning okoncentrerade. Chicago som inte vunnit mot Sharks sedan 2005, och har förlorat 13 raka sedan dess. Mycket het match och sannolikheten att Doug Murray ryker ihop med James Wizniewski innan matchen är slut är överhängande, om inte någon av Eager eller Burish tar hand som det som är mer lämpade för uppgiften.