Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!

Osgood vs Legace vilket sörja.

Sitter och tittar på matchen mellan Detroit och St Louis och måste säga att det är en fruktansvärt tråkig match. Efter första perioden var skotten 2-3 och det speglade matchen ganska bra.

I den andra perioden fick Maltby och Draper ett 2 mot 1 läge mot Legace, Draper täcktes bort ganska bra och Matlby tog ett ganska dåligt skott. Tyvärr för Blues så har inte Legace haft någon bra säsong och släppte en puck han borde ha tagit, men det var ändå bara början.

Strax därefter fick Lidström pucken högt på kroppen och när den damp ner studsade den på TJ Oshies klubba och dansade mot målet och letade sig in mellan benskydden på Osgood. Den skulle 9 av 10 målvakter tagit.

Efter det var det dags åt det andra hållet och Hossa passerade blålinjen och avlossade ett skott mest för att komma in i zon, men med Legace i målet räcker det ibland då han, väldigt svagt, släppte den förbi sig.

Berglunds mål fram till 2-2 var dock ett helt vanligt hockeymål, känns bra att det ändå dyker upp ett och annat sådant även i en sådan här match.

Sen var det dags för Hossa igen, den här gången från vänstra sargen, något hårdare skott, men Legace borde ha hållit nollan så härlångt. Blicken som Legace fick från Jackman efter målet säger allt. Nu har ändå Mason tagit över platsen i målet som han borde ha haft redan då matchen började, då hade Blues kanske haft ledningen.

Mest tur av allt är att man inte tippat på matchen, för oavsett hade jag varit besviken på målvakten. Fast just nu är jag besviken på båda målvakterna om det är bättre. Men det står ändå 3-2 i en tråkig, typisk 0-0-match. Och de som säger att målrika matcher automatiskt är roliga borde se den här. Riktig tristess, och dåliga målvakter. 7 minuter kvar av andra… orkar jag vara vaken? Knappast.

Tags: , , , , , , ,