Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Nattena matcher

Första gången dessa lag drabbar samman den här säsongen och de borde kunna bli en härlig match mellan två lag med en klassisk historia efter många tuffa drabbningar, fraförallt på 70-talet. När lagen möttes ifjol började de mad att vinna varsin bortamatch innan de avslutende två gick till förlängning där Boston vann båda. Thomas fortsätter troligtvis i mål för Boston, men Farnandez är klar för match han med efter skada. Biron in i Flyers. Bruins har som jag ser det den bättre formkurvan, men jag tycker att det luktar förlängning lång väg om den här matchen.

Buffalo föll ganska väntat i matchen mot Ducks senast men är nog på det stora hela nöjda med sin roadtrip. Enda man nog inte är nöjda med är de skador som drabbat i backlinjen. Mot Toronto får man se upp med deras fartfyllda anfall,men jag tror att det finns tillräcklig bredd i Sabres för att klara det. Miller tillbaka i kassen ett klart lyft även om Lalime var bra senast. I Toronto har man kallat upp Justin Pogge igen och han får på nytt chansen. Senaste gången han spelade gick det allt annat än bra i förlustmatchen mot Wild (1-6). Buffalo ska vara favoriter, och ett odds över 2 spelas i ”derbyt”.

I Tampa är det ett enda virrvarr bland målvakterna. Detta leder troligtvis till att McKenna nu får chansen mellan stolparna, och det känns för tidigt att uttala sig om vilken klass han håller. Kanske laget sluter samman och försöker hjälpa honom till seger här. Penguins lyckas inte med mycket just nu och det ser ut att låsa sig i spelet. Hemma mot Lightning ska man givetvis vara favoriter, men att tro att oddset skulle vara spelbart är lite naivt tycker jag, och kommer in i det sista att fundera på om en skräll ska tippas. Tampa vann första och enda mötet den här säsongen med 2-0 i Pittsburgh, och har vunnit 8 av de 9 senaste besöken här. För den som vill gambla finns odds närmare fyra gånger, och det är för högt.

Detroit lyckades ändå bryta sin negativa trend och äntligen vinna då man mötte Blues. Man fick dock bra med hjälp av Manny Legace i Blueskassen med att lyckas. Nu är det Ilya Bryzgalov man ska överlista och det är en betydligt svårare uppgift. Muellers skada i Coyotes har dock påverkat mer än jag trodde, men skadebekymmer är också en faktor i Detroit. Förra säsongen vann Detroit alla möten, men den här säsongen har Phoenix tagit båda hittills, båda dock på hemmaplan och den ena först efter straffar. Kommer Red Wings upp till sin rätta standard så vinner man, men ettan spelas inte till skitodds.

Två lag som inför säsongen hade siktet inställt på slutspel och som nu är högst delaktigt i den stenhårda kampen om platserna. Lagen har mötts två gånger hittills och Ducks har vunnit båda. Anaheim har jag sett några matcher senaste tiden och tycker att de har svårt att imponera riktigt, men har ett mycket bra powerplay sedan Selänne återkom, och Hiller i kassen är ett toppnamn. Minnesota har även de svårt att riktigt imponera för tillfället och balndar bra och dåliga matcher. Bortaseger kan spelas om oddset är bra i en mycket oviss match.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu