Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Plats 5 Southeast division: Florida Panthers

Målvakter:

Precis som för Toronto ser det helt ok ut på Målvaktssidan. Tomas Vokoun är en stabil målvakt som visade förra säsongen att han ger Panthers möjlighet att vinna trots att han får fler skott att mota än vad som vore bra. Craig Anderson har klarat uppgiften som back-up i Florida och kommer nog att klara det i år också, dock är det viktigt att Vokoun håller sig fri från skador. Svenske Jakob Markström är framtidsnamnet.

Backar:

Jay Bouwmeester är en av ligans bästa backar, dessutom en av mina personliga favoriter. Han har ett år kvar på kontraktet och mycket tyder på att det är den sista i Panthers om organisationen inte visar tydliga tecken på att bli en utmanare om Stanley Cup-bucklan inom en snar framtid. Att Florida ville förbättra defensiven är tydligt då de införskaffade Nik Boynton och Keith Ballard från Phoenix i traden där kaptenen Olli Jokinen gick åt andra hållet. Dessutom bytte man till sig Bryan McCabe från Toronto så defensivt håller laget hög klass.

Forwards:

Bäste poängplockaren Jokinen är alltså borta, så nu är det talang och oprövade kort som ska stå för offensiven. Cory Stilman är mannen som ska hålla ihop det och det vill till att han klarar det om Florida ska vinna några matcher. I övrigt finns Richard Zednik och Brett McLean med en hel del rutin. Nathan Horton är det mest framstående namnet bland de yngre tillsammans med Stephen Weiss och Rostislav Olesz.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu