Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Plats 5 Northeast division: Toronto Maple Leafs

Målvakter:

Vesa Toskala skulle ha varit en solklar förstemålvakt i de flesta NHL-lag de senaste säsongerna, men i konkurrens med Nabokov i San José har han fått ta hand om andraspaden. Nu kommer han till ett toronto som för fullt håller på att föryngras och han är där för att skapa stabilitet vilket han definitivt kommer att lyckas med. Som back-up har toronto den mycket rutinerade Curtis Joseph. Inga problem här med andra ord. Samtidigt väntar Justin Pogge på att hans tid skall komma.

Backar:

Här ser det betydligt tunnare ut. Tomas Kaberle kommer att få en hel del istid och är kapabel att göra ett bra jobb. Där bakom finns svenske Anton Strålman och Jeff Finger som är okej, men i övrigt ser det tunt ut. Finger fick en rejäl löneökning i sommar och kommer att ha många ögon på sig från de krävande fansen.

Forwards:

Mats Sundin är borta och han kommer att saknas. Nik antropov är lagets stjärna och bakom honom finns spelare som Jason Blake, Matt Stajan och Mark Bell men dessa kommer nog inte att göra det alltför svårt för motståndarförsvaren. Mycket tyder på att Toronto kommer att slåss om ett förstaval i draften snarare än något annat. Tavares eller Hedman?

Tags: , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu