Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Plats 4 Pacific division: Phoenix Coyotes

 

Målvakter:

Ilya Bryzgalov hämtades in från Anaheim då han var på tok för bra för att agera anrdekeeper bakom Guigere. Detta var vändningen för Phoenix förra säsongen och han kommer att garantera att Coyotes är med och slåss om en slutspelsplats denna säsong. Bakom honom finns Micke Tellqvist som passar betydligt bättre med sporadiska inhopp än som försemålvakt. Dessutom har man en stor talang som väntar på sin chans i Al Montoya.

Backar:

Olli Jokinen hämtades in för att stärka offensiven, men denna säsong ska visa hur mycket denna trade kostat den defensiva sidan då ordinarie backarna Boynton och Ballard gick till Panthers. Håller sig Ed Jovanovski skadefri har man en pålitlig back i honom. Övriga som förväntas dra ett stort lass är Derek Morris, Kurt Sauer och David Yale.

Forwards:

Olli Jokinen var stjärnan och kaptenen i Panthers, nu är det dags för honom att kämpa för att få spela slutspelshockey. Tillsammans med Kyle Turris och Peter Mueller kommer han att kunna göra ett bra försök i alla fall. I draften valde man Mikkel Boedker och Viktor Tikhonov som kan komma att få speltid i Coyotes. Dessutom kommer Daniel Carcillo att se till så att stjärnorna får spela ifred.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu