Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Plats 4 Northwest division: Vancouver Canucks

Målvakter:

Har en av de absolute bästa målvakterna i ligan i Roberto Luongo. Han har nyligt blivit utsedd till kapten och är den stora anledningen till optimism i Vancouver. Bakom honom finns Curtis Sanford som kan göra jobbet i några matcher när det behövs

Backar:

Mattias Öhlund och Sami Salo står för en hel del av rutinen i försvaret hos Canucks tillsammans med Willie Mitchell. Kevin Bieksa kommer att få en mer och mer framstående roll i laget om han håller sig skadefri. Bland de yngre förmågorna finns Alexander Edler i laget samt en hel del som ännu inte slagit sig in i truppen.

Forwards:

Henrik Sedin kastade handskarna på försäsongen, vart är världen på väg? Nu är det dags för tvillingarna att ta nästa steg om Vancouver ska ta sig till slutspel. Kaptenen Markus Näslund är borta efter ett par tunga år i Vancouver, Trevor Linden har slutat och Brendan Morrison har flyttat söderut. Pavol Demitra har hämtats in liksom Steve Bernier för att stärka offensiven, och tillsammans med Ryan Kesler gör dessa att det i alla fall ser hyfsat ut framåt.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu